Informatizacija poslovanja poduzeća PINKY-S d.o.o.

Poduzeće Pinky-s d.o.o. renominirano je poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u industriji betona. Razvojem poduzeća vlastita proizvodnja aditiva te automatizacija sustava betonara postala je primarna djelatnost. Dugogodišnje iskustvo vezano uz problematiku i tehnologije pri proizvodnji betona omogućilo je da izvedemo tehničko-tehnološka rješenja za bilo koji problem vezan uz betonsku industriju, koristeći se pri tome vlastitim inovacijama, programima i opremom.

U rujnu 2019. godine, započeli smo s provedbom projekta „Informatizacija poslovnih procesa poduzeća Pinky-s d.o.o.“, koji je sufinanciran iz natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“. Provedba projekta traje do ožujka 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 417.684,86 HRK, od toga dobivena bespovratna sredstva iznose 243.555,04 HRK.

Ulaganjem u informatizaciju poslovanja kroz uvođenje ERP sustava i proces automatizacije betonara povezani su poslovni procesi poduzeća te se na taj način utjecalo na smanjenje troškova, povećanu produktivnost, olakšani su rutinski poslovi, informacije su lako dostupne te se omogućilo brže donošenje odluka.

Aktivnosti projekta uključuju nabavu ERP sustava te informatizaciju procesa automatizacije betonara potrebne za modernizaciju poslovanja. Projektom će se utjecati na povećanje prihoda od prodaje i te otvaranje novih radnih mjesta do 2023. godine.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na kontakt:  Spomenka Koprivec[email protected], +385 91 360 7002

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

 


Ostavi komentar