FOTO i VIDEO: Emotivni koncert Dominika Padarića za školovanje u Engleskoj

Dobrotvorni koncert Dominika Padarića, poznatog i talentiranog baritona, koji na jesen odlazi na prestižnu Royal Northern College of Music Manchester održan je jučer u Centru za kulturu Rudar. Sav prihod od koncerta ide za njegovo školovanje u Engleskoj.

Dominik živi u Žabniku, a majka mu je iz Hlapičine gdje žive njegovi baka i djed pa je red da mu pomogne sredina iz koje potječe kazao je tamošnji gradonačelnik Dražen Srpak pa je zato koncert i bio održan u Murskom Središću.

Dominik je na koncertu koji trajao preko sad i pol izveo nekolicinu domaćih i stranih pjesama uz pratnju Nikole Mikulića na bubnjevima, Patrika Zamude i Sebastiana Nedjeljka na klaviru, Ivice Goričanca na gitari i Patricije Juračić na violini. Oduševljeno mnoštvo ga je nakon svake izvedbe nagradilo velikim pljeskom. Bilo je vrlo emotivno posebice pred kraj koncerta kada je izveo pjesmu Stara hiža na vrhu brega kod čije su izvedbe potekle i suze.


Na kraju koncert prigodan poklon i sav prihod od ulaznica uručio mu je gradonačelnik Dražen Srpak i poručio da je on već sada zvijezda te mu je zaželio puno sreće, dok je skromni Dominik svima zahvalio na ogromnoj podršci.

U Englesku odlazi 6. rujna, a redakcija Međimurskih novina također želi puno uspjeha u daljnjem školovanju.

https://www.facebook.com/MedimurskeNovine/videos/267549367189437/

Ostavi komentar