Evo tko su novi majstori svog zanata s majstorskim diplomama

majstorske diplome
Fografija za sjećanje na dan dobivanja majstorske diplome.

Obrtnička komora Međimurske županije je u petak u zgradi Scheier u Čakovcu upriličila dodjelu majstorskih diploma za one koji su majstorske ispite položili u svibnju i rujnu prošle godine. Ukupno je dodijeljeno 34 diploma novim majstorima.

U proljetnom ispitnom terminu majstorima zanata postali su: Damir Silaj za automehaničara. Zlatko Karlovčec, Jurica Okreša i Vjekoslav Uršanić za bravare. Matija Krnjak za elektromehaničara. Kornelija Papa za kozmetičarku. Siniša Beč i Saša Škvorc za plinoinstalatere. Majstorske diplome za instalatere grijanja i klimatizacije stekli su Saša Škvorc, Dalibor Oreški, Vlado Lovasić i Ivica Horvat. Za majstore strojobravare Mihael Kos i Ivica Flinčec.

U jesenskom roku majstorski ispit su položili i diplomu majstora stekli: Darko Kolarić, Igor Fodor i Darko Debelec za automehaničare. Za bravare: Ivan Gal i Vlado Lukša. Za elektroinstalatera Jasmin Mađarić. Za elektromehaničare : Leonard Laptoš i Robert Dolovski. Za strojobravara: Robert Dolovski. Za fasadera: Dejan Rainer. Za frizerku Melanija Đurkin. Za mesara Robert Bužić. Za natkonobara: Željko Šoštarić. Za pedikerke: Petra Kuzmić – Marenčić i Karolina Šimag. Za tokara Goran Habijan. Za vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizacije: Miroslav Štampar.

Ostavi komentar