-0.5 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

Europska bronca mlađim juniorkama Murskog Središća!

U periodu od 20. do 24. listopada članice mažoretkinja Murskog Središća sudjelovale su na Europskom prvenstvu u mažoret plesu i twirlingu.

U mažoret plesu dio Hrvatske reprezentacije bile su mlađe juniorke koje su u kategoriji baton flag osvojile europsku broncu i njome nadopunile niz osvojenih medalja vrlo uspješne reprezentacije Hrvatske.

Po završetku mažoret prvenstva, Eva Varga i Zala Bedić koregrafije u kategoriji strute x izvele su uz bok najboljih twirlera iz cijele Europe na twirling prvenstvu. Zala Bedić svojom se izvedbom plasirala u top 8 natjecatelja mlađeg uzrasta, a Eva Varga među najboljih 16 juniora Europe.

Nakon svima teške 2020. ovogodišnji plasman na državnom prvenstvu i mogućnost odlaska na Europsko prvenstvo sam je dokaz i veliko zadovoljstvo za svaki provedeni trenutak na treninzima te pokazatelj velike volje, marljivog rada i ljubavi prema mažoret plesu, twirlingu i timskom radu. Povratkom s puta ne stajemo, ciljevi su već na papiru i s nestrpljenjem krećemo prema njihovim ostvarenjima.

Hvala našim roditeljima na bezuvjetnoj podršci, gradu Mursko Središće, gradonačelniku Draženu Srpaku, svim institucijama grada, udrugama s kojima surađujemo, sponzorima i donatorima na tehničkoj i financijskoj pomoći, a posebno hvala voditeljima Patriciji, Lari, Luciji, Petri i Eleni koje osmišljavaju naše koreografije, kostime, rekvizite i vode nad kroz našu mažoret priču.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE