Zlatna plaketa za tvrtku B.T.C. iz Nedelišća: Prvi u regiji realizirali “smart sef” za bankarske i zaštitarske usluge!

Nagrada ''Uzlet izvoza'' na gospodarskom događaju godine - Obitelj Tomašić sa ministrom financija RH, Zdravkom Marićem.
Nagrada ''Uzlet izvoza'' na gospodarskom događaju godine - Obitelj Tomašić sa ministrom financija RH, Zdravkom Marićem.

Priznanje “Zlatna plaketa” za poslovnu 2016. godinu u kategoriji malih trgovačkih društva i nagrada u kategoriji “Uzlet izvoza’” na gospodarskom događaju godine u sklopu projekta Poslovni uzlet 2017.

Kada je 1981. u mjestu Nedelišće osnovan obrt Metalplast koji se bavio izradom metalnih i plastičnih dijelova različite namjene, teško da je netko mogao zamisliti da će se 30-ak godina kasnije ta tvrtka pod imenom b.t.c. d.o.o. baviti visokotehnološkim biznisom, postati jedan od najvećih ponuditelja poslovnih uredskih rješenja i rješenja za obradu gotovine u Republici Hrvatskoj, a i šire.

Pravovremeno prepoznavanje prilika na tržištu, edukacija zaposlenika, praćenje trendova i kontinuirano ulaganje u razvoj poslovnih rješenja glavne su strategijske odrednice poslovne politike b.t.c.-a. Razvoj i implementacija vlastitih hardverskih i softverskih rješenja daju dodatnu vrijednost njihovom poslovanju i jačaju im tržišnu poziciju.

Priznanje „Zlatna plaketa“ za poslovnu 2016. godinu - b.t.c. d.o.o. i ostali dobitnici u drugim kategorijama
Priznanje „Zlatna plaketa“ za poslovnu 2016. godinu – b.t.c. d.o.o. i ostali dobitnici u drugim kategorijama

Primarna djelatnost tvrtke b.t.c. d.o.o. je integracija ispisnih rješenja, sustava upravljanja dokumentima, digitalizacija poslovnih procesa te proizvodnja i integracija vlastitog, personaliziranog CashFlow softvera za domaće i regionalne financijske institucije.

Uspješne poslovne rezultate na području ispisa prepoznao je i njihov principal te su zbog toga postali nositelj Canon Premier Partner akreditacije koju posjeduje samo nekoliko partnera u regiji.

Nositelj su certifikata za usluge upravljanja ispisom – CompTIA Managed Print Trustmark. Akreditacija se dodjeljuje poduzećima koja pokažu posjedovanje neophodnih znanja i vještina pri upravljanju ispisom. Uspješnim dovršetkom procesa provjere ušli su u usko društvo poduzeća diljem svijeta koja su nositelji certifikata i time dokazali usmjerenost razvoju vlastite stručnosti i konstantnom usavršavanju usluga. (CompTIA je neprofitno trgovinsko udruženje koje unapređuje zajedničke interese IT profesionalaca i kompanija, a uz to je međunarodno prepoznata kao vodeći ponuđač IT certifikacije nezavisne od proizvođača).

Nagrada Uzlet izvoza na gospodarskom događaju godine
04.12.2017., Zagreb – Svecana dodjela titule gospodarstvenika i gospodarskog dogadjaja godine te proglasenje najboljih malih i srednjih poduzetnika u 2017. godini u sklopu projekta Poslovni uzlet u organizaciji Vecernjeg lista i Poslovnog dnevnika odrzana je u Hotelu Esplanade. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Tvrtka je na području ispisa osmislila vlastiti poslovni model be smart. print smart. koji je postao sinonim za kvalitetnu uslugu upravljanja ispisom koja jamči vrhunsku optimizaciju ne samo ispisne infrastrukture, već i cijene troškova svih procesa vezanih za ispis.

Osim ispisnog segmenta, bave se prodajom i najmom bankarske opreme. Ovlašteni su i ekskluzivni distributer proizvoda Glory za Republiku Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sloveniju. Oprema koju nude, integriraju i opremaju korisnike, u sklopu cjelovitih rješenja za obradu gotovine, najvećim dijelom pripada grupaciji Glory, najvećem svjetskom proizvođaču opreme i rješenja za obradu gotovine.

SoftCash je aplikacija koju je razvio razvojni tim tvrtke b.t.c. d.o.o.

Namijenjena je financijskim institucijama i naglasak stavlja na gotovinsko poslovanje, odnosno cjelokupno poslovanje vezano za gotovinu – od njezina skladištenja do prijevoza odnosno distribucije i uporabe. Najveća prednost nad ostalim bankarskim aplikacijama je u tome što se SoftCash veže za sve uređaje za obradu gotovine, popratne bankarske te sigurnosne uređaje neovisno o proizvođaču pojedinog uređaja. Tako klijent, odnosno banka ili neka druga financijska institucija, dobiva centralno mjesto za nadzor svih kretanja svoje gotovine i svih uređaja i ljudi u tom procesu.

Kao prvi u regiji ističu se u razvoju pametnog sefa. Tvrtka b.t.c. d.o.o. je 2016. počela s proizvodnjom pametnih sefova te nuđenjem usluge “Pametni sef” u integraciji s personaliziranim CashFlow softverom za domaća i regionalna poslovanja u kojima se za prodaju svojih proizvoda i usluga koristi gotovina. U suradnji s bankom, korisnicima je omogućeno internetsko knjiženje njihovih pologa na račun. Pametni sef siguran je, brz, pouzdan i jednostavan način za polog dnevne gotovine. Usluga “Pametni sef” obuhvaća potrebe klijenta, poslovnu banku kao procesora gotovine te prijevoznika kao transportera gotovine.

Svojim stručnim timom pomažu krajnjim korisnicima u nabavi opreme i programskih rješenja te njihovu održavanju. U svojoj ponudi imaju i široku paletu IT opreme renomiranih svjetskih proizvođača. Visokokvalificiran stručni kadar servisnog odjela tvrtke b.t.c. d.o.o. certificiran je i opremljen za pružanje usluga servisa i popravaka opreme koju nude na tržištu. Danas b.t.c. grupa zapošljava 45 djelatnika, od kojih je čak 60 posto iz informatičkog i tehničkog područja, na tri lokacije – Nedelišće, Varaždin i Zagreb.

Filozofija poslovanja tvrtke b.t.c.-a bazira se na stvaranju dugoročnih partnerskih odnosa s klijentima, povjerenju, povezanosti i obostranom zadovoljstvu. Ključ uspjeha su naši zaposlenici bez čijeg doprinosa bi ostvarivanje konzistentno rastućih rezultata bilo nemoguće. Potvrda ispravnosti naše poslovne strategije te ujedno dodatni motiv i poticaj u stvaranju novih vrijednosti svakako su i prestižne nagrade koje smo nedavno primili – ističe direktor Tomašić.

Dana 24.11.2017. godine u Prelogu je održan Gospodarski forum koji okuplja međimurske gospodarstvenike. U programu završnog skupa, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Čakovec tvrtki b.t.c. d.o.o. dodijeljena je “Zlatna plaketa” za poslovnu 2016. godinu u kategoriji malih trgovačkih društva.

Osim gore navedene nagrade također je 4.12.2017. godine tvrtka b.t.c. d.o.o. postala dobitnik prestižne nagrade u kategoriji “Uzlet izvoza” na gospodarskom događaju godine u sklopu projekta Poslovni uzlet 2017., a direktoru tvrtke Ljubomiru Tomašiću nagradu je uručio Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Ostavi komentar