VIDEO: Arien- Zrinko Kutnjak u kombinaciji sa Žanamari izbacio bombastičnu pjesmu i spot Uragan!

Zrinko Kutnjak i Žanamari
Zrinko Kutnjak i Žanamari

Pjevačica Žanamari koja je postavila visoku ljestvicu po pitanju vrućih spotova, ovaj put, inspirirana jakim tekstom nove pjesme Uragan u suradnji s Arien-om, definitivno je otišla korak dalje! Iza imena Arien krije se Zrinko Kutnjak, međimurski producent i DJ. 

-Čak su mi i fizičke pripreme za snimanje ovog videa bile najduže do sada (smijeh). Odlučila sam isklesati tijelo da u spotu Uragan doslovno tako i izgledam i u tome mi je pomogao moj trener i prijatelj Stjepan Zelić poznat po svom FitLife Spinning programu, koji je na kraju završio i glumeći glavnu mušku ulogu u spotu. Sve što se dogodilo u vezi ove pjesme i spota bilo je prožetno snažnom kemijom, divnim slučajnostima, inspiracijom i kreativnom suradnjom s cijelim mojim Uragan Crew-om! To ćete jako osjetiti gledajući spot i slušajući pjesmu, komentirala je pjevačica Žanamari.

Pjesma je neobična fuzija glazbenih žanrova EDM, trap, r’n’b, pop čak i s elementom rock-a, i po tome je zaista meni svojstvena jer sam već poznata po svojoj glazbenoj raznolikosti.  Arien je stoga prvi producent takvog žanra glazbe, s kojim je Žanamari napravila suradnju u ovom razdoblju, te zaista zvuči zanimljivo i drugačije. Žaky nije mogla odoljeti Joshuinoj gitarskoj ideji za Uragan, pa je i u ovom aranžmanu umješao svoje prste kroz gitarski solo. Sam spot ovaj put režirala je Žanamari, a Joshua je zaslužan za produkciju spota.

-Iznimno mi je drago što smo uspjeli ostvariti ovu glazbenu suradnju, zbog toga što mi je cilj uvesti ‘dašak’ američkih urbanih glazbenih stilova na naše područje, a Žanamari se svojim iznimnim glasom savršeno uklopila u moju viziju singla. Sve je ispalo upravo onako kako je bilo i zamišljeno, te se nadam da će se Uragan svidjeti publici. U pripremi imam hrpu novih materijala, za koje jedva čekam da izađu, stoga će nadolazeća 2019-ta godina biti veoma zanimljiva, rekao je Arien.

U posljednjih nekoliko godina Žanamari sve svoje pjesme radi u suradnji s Joshua Macksom, koji producira pjesme i režira spotove pod etiketom V.R.H. Productions. U nastavku pogledajte novu bombastičnu kombinaciju pjesme i spota!

 

Ostavi komentar