Veliki prilog Idemo u školu od petka samo u Međimurskim novinama!

U novom broju Međimurskih novina pripremili smo poseban prilog “Idemo u školu” na čak 20 stranica.

Približava se početak školske godine, a time i zahuktava nabavka pribora, knjiga i opreme za školu. Upravo smo zato pripremili prilog koji na 20 stranica obuhvaća savjete, prijedloge i korisne informacije o pripremi vašeg školarca za nove školske avanture.

Djetetu možemo pomoći savjetom jer škola utječe na njegove emocije, ali i brigom oko nabave svega potrebnog, jer to daje djetetu osjećaj sigurnosti i pomaže prevladati strah koji možda osjećaj, te izuzetno važan osjećaj da se ne razlikuje od sredine u koju dolazi.

U ovim vremenima kad je sve skupo i gleda se na svaku kunu, želimo pomoći roditeljima da im ta nabava bude što pristupačnija, kako po cijenama, tako i po načinima plaćanja.

Dat ćemo prijedloge gdje nabaviti udžbenike, bilježnice, pribor, torbe te papuče za školu. Također, dajemo ideje za kupnju patika, te tenisica i opreme za tjelesni, ali i ostalih odjevnih predmeta.

Želite li dijete upisati na neke izvannastavne aktitivnosti, školu stranih jezika ili pak glazbenu školu, pročitajte u našem prilogu što se sve nudi.

Opremate li dječju sobu, savjete za kupnju potrepština pronađite u našem prilogu.

U prilogu donosimo i popis što sve naše općine čine da bi obiteljima olakšale odlazak djece u školu te cjelokupni kalendar školske godine.

Čitamo se sutra samo u Međimurskim novinama.

Ostavi komentar