U subotu 3. kolovoza u Beški “Međimurski decanteri”

Međimurski decanteri
Vinari dobitnici Decanter nagrade u 2019. godini

Medalja je uvijek potvrda kvalitete. Godi svaka pa i ona dobivena od mjesnog odbora, a niti jedno priznanje svjetskog ranga još nikog nije odvelo u propast. Medalje ne rastu na vrbi i nitko ih ne dijeli tek reda radi ili zato jer nema ideju kuda s njima. Najčešće su odraz visoke, ponekad i najveće kakvoće, a kad je to kod vina tako – onda su potvrda da su vino i vinarija NETKO, a istovremeno i mikro regija iz koje vino dolazi. Sred svibnja 2019. s Decantera, najstrožeg ocjenjivanja na svijetu, u Međimurje je stiglo 11 medalja i jedna preporuka. Privilegija i prigoda kušanja svjetske vinske klase Međimurja nudi vam se u subotu 3. kolovoza, na ljetnoj terasi Bistroa Beška. Sve se odgađa, godišnji i bolovanja prekidaju, a već danas na hlađenje idu srebrne i brončane etikete vinarija Jakopić, Dvanajščak – Kozol, Pjenušci Sibon, Cmrečnjak, Štampar, Hažić, Kocijan, Preiner i Horvat. Dobrodošli! Ulaz 130 kn. Osigurajte čašu na broj: 099 444 9220

Beška se ovim programom pridružuje manifestaciji Porcijunkulovo 2019. Osim vinske večeri pripremljeni su i drugi programi.

U utorak 30. srpnja pozvani ste na književnu večer s Tinom Čatlaić. Srijeda 31. srpnja rezervirana je za Jazz night uz Kovačević Brothers. Prvi dan kolovoza u Bešku stižu Tamara Korunek i Matija Turk, a u subotu 3. kolovoza na programu je već spomenuta vinska večer na temu Decanteri Međimurja.

Svi programi počinju u 19:30.

tekst: Ivan Goričanec; foto: Ela Horvat

Porcijunkulovo u Beški

Ostavi komentar