U Nedelišću se okupila juniorska generacija povodom 30. godišnjice osvajanja kupa i lige

juniori nk nedelišće 1990 2
Foto: NK Nedelišće

U Nedelišću se opet okupila uspješna generacija igrača, prisjećajući se velikog uspjeha, 30. godišnjice osvajanja juniorskog Međimurskog nogometnog kupa i Međuopćinske lige Čakovec-Varaždin.

Do danas ovo je posljednji klupski naslov pobjednika u juniorskom kupu, a zaključno sa sezonom 1989./1990. Međuopćinsku ligu osvajali su čak tri sezone uzastopno.

Na čelu s trenerom Rudolfom Vibovićem do pobjedničkog pehara u kupu stigli su pobjedom u finalu protiv čakovečkog MTČ-a.

Regularni dio je završio rezultatom 3:3, a sva tri pogotka za tadašnji Borac postigao je Davor Srnec.

U raspucavanju jedanaesteraca pobjednik je odlučen u sedmoj seriji kada je vratar Ivica Mihalić, sadašnji predsjednik Nogometnog kluba Nedelišće, obranio udarac protivničkog igrača.

Juniori NK Borac 1990.: Siniša Marciuš, Siniša Tkalec, Davor Srnec (pok.), Rudolf Treska, Milivoj Balić, Renato Košir, Ivica Mihalić, Dejan Meglić, Nenad Mesarić, Zvonimir Bujan, Marin Virč, Neven Topolnjak, Damir Patafta, Davor Kirić, Robert Novak, Darko Čeh.

Trener: Rudolf Vibović.

Uprava: Stjepan Špiranec, Josip Zanjko, Marijan Dolar.

Druženje juniorske generacije održano je 19. rujna na stadionu SRC Trate u Nedelišću.

Uz igrače, također je bio prisutan i dio članova tadašnje uprave kluba i trener Vibović kojemu je uručena i prigodna slika za uspomenu na ovu obljetnicu.

Prije okupljanja na stadionu, postavljeni su lampioni na groblju u Nedelišću na grobu trostrukog strijelca Davora Srneca koji je preminuo 2012. godine.

juniori nk nedelišće 1990 1
Foto: NK Nedelišće

Ostavi komentar