Prijavite se na radionicu Digitalni marketing u turizmu u Čakovcu i Varaždinu

digitalni marketing u turizmu

Ususret Svjetskom danu turizma koji se obilježava 27. rujna, organizira se edukacija za privatne iznajmljivače.

Edukacija će se održati u srijedu 23. rujna od 18 do 20 sati u Međimurskoj palači turizma te 30. rujna od 18 do 20 sati u TechParku Varaždin.

Pozvani su svi koji žele pomoću društvenih mreža i ostalih online kanala za oglašavanje ostvariti više rezervacija i veću vidljivost svojih smještajnih objekata.

Opis radionice

Nikolina Novinić, vlasnica Kuće za odmor Međimurski ceker, ispričat će vam svoje iskustvo korištenja digitalnih alata kako bi Međimurski ceker brendirala kao atraktivnu turističku destinaciju. Nakon toga će Andreja Rambrot Malenica, vlasnica kreativne agencije Pisalica, kroz teoriju i praksu prisutnima odgovoriti na najčešća pitanja koja imaju o predstavljanju svoje turističke priče na društvenim mrežama.

Cilj radionice

Na radionici ćete osvijestiti tko je vaša ciljana publika kojoj se trebate obraćati i kako doći do njih pomoću društvenih mreža. Andreja će vam pokazati kako u agenciji izrađuju mjesečni kalendar objava u skladu s postavljenim ciljevima, bez trošenja hrpe vremena i novaca. Na kraju edukacije sami ćete napraviti nekoliko objava za svoje društvene mreže.

Zašto sudjelovati?

Nalazimo se u vrlo izazovnom razdoblju za turizam. Događaji koji su prethodili ipak su stavili kontinentalni turizam na radar većem broju gostiju koji su u potrazi za prirodom, mirom i izolacijom. Dobivenu pažnju potrebno je pravilno usmjeriti kako bismo se dugoročno zadržali na turističkoj karti Hrvatske. Upravo zato je važno educirati se o digitalnim kanalima koji nam otvaraju vrata prema novim prilikama i omogućuju da budemo glasniji i vidljiviji novim generacijama putnika.

AGENDA:

  • uvod
  • osobno iskustvo: Nikolina Novinić, Destinova: „Kako sam uspjela Međimurski ceker pretvoriti u atraktivnu turističku destinaciju“
  • radionica
  • Andreja Rambrot Malenica, Pisalica: „Predstavljanje turističke destinacije na društvenim mrežama“
  • Tko je moj idealan kupac
  • Izrada kalendara objava za prvih mjesec dana
  • Izrada vizuala za društvene mreže u Canvi
    __________________________________________

Cijena radionice: 250 kn.

Svoje prijave i dodatna pitanja o radionici u Čakovcu i Varaždinu šaljite na [email protected]

Na radionicu je poželjno donijeti vlastiti laptop, iako laptop nije uvjet za sudjelovanje na edukaciji.

Radi situacije s COVID-19, radionica će se održati u skladu s preporukama Civilnog stožera.

Ostavi komentar