9.6 C
Čakovec
Petak, travanj 10, 2020

Top lokacija: Idealno mjesto za život!

top lokacija čakovec

Imati popodnevni i večernji mir kao u predgrađu, a s druge strane, na par koraka dostupne raznolike trgovine i javne sadržaje? Nemoguće? Ne baš! Zgrada koju gradimo udaljena je nekoliko minuta od središta grada, preko puta trgovačkih centara, te u neposrednoj blizini bolnice. Škola i dječji vrtić također su u blizini, ukratko, sve je na dohvat ruke.

Svaki od 70 stanova ima raspoloživo parkirno mjesto u podzemnoj garaži. U dvorištu zgrade bit će dječje igralište, tako da će vaši mališani imati sigurno mjesto za igru. Posebno smo se pobrinuli za hortikulturno uređenje, pa će okruženje zgrade imati pregršt zelenila.

Moderni pristup gradnji i uređenju interijera i okoliša, briga za detalje, dostupnost brojnih sadržaja, dio grada koji se planski razvija u novu čakovečku stambenu četvrt, sve su to razlozi zašto će ovi stanovi idealno mjesto za život. I to neovisno imate li malu djecu, tražite životnu oazu za najproduktivnije godine svog života ili pak želite u zreloj dobi uživati u životu.

Stanovi su veličina od 40 do 90 četvornih metara, a među njima je i vaše idealno mjesto za život!

Gdje se nalazi top lokacija?

Smještena je na sjeveru Čakovca, u neposrednoj blizini Galerije Sjever, bolnice i policije. U blizini su i dječji vrtić, osnovna i srednja škola, a središte grada i Perivoj Zrinskih udaljeni su pet minuta lagane šetnje. U blizini je i gradska cestovna zaobilaznica te sportski rekreacijski centar „Mladost“.

Ostavi komentar