Sve tekme hrvatske nogometne reprezentacije gledat će se na trgu u centru Preloga

Hrvatska nogometna reprezentacija

U organizaciji Grada Preloga te Turističke zajednice Grada Preloga, Trg Slobode u Prelogu, ispred Doma kulture, ponovno će postati dio nogometnog spektakla.

Svi ljubitelji nogometa i navijači hrvatskih odabranika na Svjetskom prvenstvu u Rusiji će na velikom led ekranu, dimenzija 4×2,5 metra uživati u izravnom prijenosu utakmica u kojima igra hrvatska nogometna reprezentacija.

U prvoj utakmici na SP-u Hrvatska će igrati protiv Nigerije, 16. lipnja u Kalinjingradu s početkom u 21:00 po hrvatskom vremenu. Bit će to prvi službeni susret ovih dviju momčadi.

U drugom kolu igraju Hrvatska i Argentina 21. lipnja u 20:00 u Nižnji Novgorodu. Argentinci su jedni od favorita prvenstva, a to bi trebao biti derbi skupine D. Posljednju utakmicu u grupnoj fazi, nadamo se ne i posljednju na natjecanju, Hrvatska igra protiv Islanda, u utorak, 26. lipnjau Rostovu na Donu, također s početkom u 20:00.

Ovim putem pozivaju se građani da se u što većem broju okupe na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu i bodre naše izabranike izbornika Zlatka Dalića.

Ostavi komentar