VANIMA: Prijavi se na 14. ljetne filmske radionice!

Vanima radionica 1

I ovog ljeta udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA organizira Ljetne filmske radionice koje će biti održane od 2. do 6. srpnja 2018. godine ​u prostorijama udruge u Varaždinu, odnosno u Centru za mlade Varaždin na adresi Petra Preradovića 4. Djeca i mladi mogu se prijaviti za sudjelovanje na radionicu animiranog filma, te na radionici TV reportaže.

Radionicu animiranog filma vodit će voditelji VANIME Dubravka Kalinić Lebinec i Hrvoje Selec a namijenjena je djeci od 7 do 12 godina, a polaznici će napraviti kratku minijaturu na istu temu. Ova radionica je već popunjena u jako kratkom roku, no još uvijek ima mjesta u radionici TV reportaže.

Radionicu TV reportaže vodit će voditeljica VANIME Ana Sever i Benjamin Guillet-Revol, koji je završio filmsku produkciju na SEA Institutu u Briselu. Oni će polaznike naučiti filmske osnove ali i napraviti zajedničku TV reportažu, a za sudjelovanje u radionici mogu se javiti zainteresirana djeca i mladi od 13 do 16 godina.

Program financijski podržavaju Hrvatski audiovizualni centar i Grad Varaždin, a održava se u sklopu programa „Ljeto u Varaždinu“. U filmske radionice besplatno se mogu uključiti zainteresirana djeca i mladi od 7 do 16 godina. Broj polaznika je ograničen, a prijave traju do 24. lipnja.

Roditelji svoju djecu mogu prijaviti putem maila: [email protected] ili putem mobitela 091/917-7666 (Ana Sever). Polaznici će ostale informacije dobiti po završetku prijava, nakon formiranja grupa.

Ostavi komentar