Stand up večer: Ovog petka u Casa Latinu dolaze Domagoj Pintarić i Andrija Mario Golubić!

casa latina stand up

Ovog petka, 1.ožujka, u Casa Latini pripremaju stand up comedy večer uz Domagoja Pintarića i njegovog gosta Andriju Golubića.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40kn, a na dan nastupa bit će 50kn. Požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen i ostalo ih je još jako malo. Prodaju se na šanku u Casa Latini. Rezervacije mjesta su moguće za 4 ili više karata.

Vrata Casa Latine na dan događaja otvaraju se od 20h, a početak show-a je u 21h.

Uvod u večer smijeha predstavili su kroz ovaj video:

Evo kratkih crtica o Domagoju:

Domagoj ima 40 godina, od toga čitati i pisati zna sigurno već više od zadnjih 10. Ima puno slobodnog vremena (što je uljepšan izraz za džabalebarenje i izbjegavanje posla), ali da nema toliko vremena ne bi mogao doći do svih iskustava tijekom gledanja nepotrebnih stvari na televiziji, dangubljenja na internetu i u neugodnim društvenim situacijama koje kod njega izazivaju gomilu frustracija koje onda on prepričava dalje da ih ne morate gledati vi sami i proživljavati to što on proživljava dok ih gleda. Nesebično se žrtvuje kako bi vama koji ne stignete gledati televiziju cijeli dan jer vas ometaju posao i obitelj prenio što sve ima na televiziji, a što i nije najbolji izbor za gledanje pa da u konačnici vi ne morate gubiti vrijeme. Mnogi su mu zahvalni za te informacije jer u njihovim ispraznim životima sve praznine popunjavaju obaveze, posao i užitak pa ne stignu čitati vijesti s opskurnih stranica na kojima on provodi većinu vremena.

O frustracijama:

SVE MOJE FRUSTRACIJE naslov je njegovog one man stand-up comedy showa jer Domagoj nije opterećen normalnim stvarima koje normalni ljudi rade pa si daje za pravo prokomentirati kako izgleda društvo i međuljudski odnosi iz njegove perspektive. Prepričava sve one svakodnevne situacije u kojima se svi nalazimo, ali na način na koji osoba koja nije opsjednuta zlim duhovima i demonima iz najvećih dubina pakla to uglavnom neće tako doživjeti. Humor mu je izravan i ne štedi nikoga, temelji se na opservacijama tj. promatranju drugih jer nema svoj život. Kao dječak plesom je zabavljao pijane mornare po Zagrebu, kasnije je rekao da je to radio da bi izdržavao obitelj. Smatra se iznimno uspješnim zavodnikom, imao je između 10 i 20 spolnih odnosa (on kaže da je bliže 20 nego 10) od čega nije svaki put bio sam, a par puta nije morao ni platiti.

Još malo o Domagoju:

Domagoj Pintarić nositelj je nagrada za najboljeg stand-up komičara regije iz 2012. s Maribor Lent festivala i najboljeg klupskog komičara 2013. godine sa Stand-up Adria Awards iz Skoplja. U karijeri je nastupao u desetak zemalja i stotinama gradova pred više od stotinu tisuća gledatelja. Nastupao je na svim većim festivalima u Hrvatskoj i regiji, surađivao je sa svim klubovima i skupinama u zemlji i okolici. Uz stand-up komediju vodi internetske podcaste i bavi se pisanjem.

Ostavi komentar