Slobodna Hrvatska i Ovršni ustanak stali uz radnike i direktoricu Meisa

Slobodna Hrvatska
Slobodna Hrvatska i Ovršni ustanak ispred Meisa

Radnici tvrtke MEISO, direktorica Dominić, supredsjednik Slobodne Hrvatske Danijel Galović te ostali aktivisti Slobodne Hrvatske i udruge Ovršni točno u podne idu u CERP gdje će zahtijevati hitam prijem te hitno rješavanje problema Meisa, poručio je priopćenjem za medije Danijel Galović, supredsjednik Slobodne Hrvatske.

Evo što stoji u njihovu priopćenju: – Radnici su uz svoju direktoricu Dominić i nisu sami. Konferencija za medije održat će se pred CERP-om, Ivana Lučića 6, Zagreb, 11. lipnja u 12 sati.

Mjesec je započeo burno u međimurskoj tvrtci MEISO d.d. Goričan Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i privatizaciju (CERP) nije produžilo direktorici Snježani Dominić mandat, a umjesto nje postavili su Sinišu Bogomolca, koji se još nije niti pojavio. Radnici tvrtke MEISO daju punu podršku svojoj dosadašnjoj direktorici Dominić te ne budu odustali niti pod koju cijenu. Ona je čitavo vrijeme u tvrtku MEISO ulagala cijelu sebe i sada su joj odlučili uzvratiti sve dobro što je za njih napravila.

Radnici kažu kako je ona nezamjenjiva i da je sve ovo politička igra! Ne žele da se ova tvrtka, tvrtka koja zapošljava 380 radnika pretvori u još jednu tužnu priču poput 3. maja, Uljanika, MTČ-a… U njihovoj borbi pridružili su im se i aktivisti stranke Slobodna Hrvatska te udruge Ovršni. Počeli su mirnim porukama podrške, a na kraju su se i zaključali u tvornici sa aktivnistima te nastavili sa svojim radom jer rokovemoraju ispoštovati.

Radnici ove tvrtke nemaju povjerenja u nove direktore zbog prošlih iskustava sa direktorima za čijih mandata su se dešavale raznorazne malverzacije. Također potpuno ne vjeruju ministru Horvatu, čak su i na poruke napisali da ga se srame.

Radnici ove tvrtke su zadovoljni njenim radom, sve funkcionira. Zašto se zbog političkih igara uvijek u ovoj zemlji mora sve upropastiti? Budite na strani naroda i na strani istine, poručio je Danijel Galović, supredsjednik Slobodne Hrvatske

 

Ostavi komentar