6.4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Salon za masažu Lumbago nastavlja s radom

Danas se u Velikoj vijećnici Međimurske županije održala završna konferencija projekta “Razvoj društvenog poduzetništva za slijepe osobe” kroz koji je Udruga slijepih Međimurske županije otvorila salon za masažu Lumbago.

Otvorenje salona omogućilo je zapošljavanje educiranih i certificiranih, a nezaposlenih slijepih i visoko slabovidnih osoba.

Podsjećamo, Lumbago je salon za masažu u kojem se možete prepustiti visokoslabovidnim maserima čije je najvažnije osjetilo dodir. Pročitajte sve o njima OVDJE.

Marija Ciglar: Vjerujemo da ćemo uz puno truda ostati održivi

Prisutnima su se obratili predsjednica Udruge slijepih MŽ Marija Ciglar, voditeljica projekta Ivana Mikac te zaposlenik salona Lumbago Marko Gradiščaj.

Lumbagov tim čine: mentorica Jelena, predsjednica Udruge slijepih MŽ Marija Ciglar, zaposlenik Marko Gradiščaj te voditeljica projekta Ivana Mikac

– Projekt završava 7. lipnja, no čvrsto vjerujemo da ćemo, uz puno truda, ostati održivi, govori Marija Ciglar. – Smatramo da je sada od velike važnosti promocija jer ćemo time privući više klijenata i jedino tako možemo poboljšati kvalitetu rada, objašnjava.

Dodaje i da jedna zaposlenica odlazi u mirovinu te da planiraju zaposliti i novog zaposlenika ili zaposlenicu.

– Novo zapošljavanje je u planu za budućnost. Mi ćemo biti zadovoljni kada naši klijenti budu morali čekati svoj termin, a tome se nadamo što prije. Kada svi termini budu popunjeni, moći ćemo ojačati naš tim novim zaposlenikom i tome se unaprijed veselimo, govori Marija Ciglar.

Ivana Mikac, voditeljica projekta, dodala je kako je projekt prošao planski i sukladno očekivanjima te da nije bilo većih problema prilikom projektne realizacije.

– Pozivamo sve žitelje Međimurja da nas podrže, da općenito podrže društveno poduzetništvo, jer nama nije u interesu stvaranje profita već stvaranje društva boljih mogućnosti za sve, završava Mikac.

Općina Selnica također podržala projekt

Na konferenciji smo zatekli i načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića. Općina Selnica je, naime, pronašla zaista lijep način kojim je pružila podršku ovom hvalevrijednom projektu.

– Za Božić smo našim vijećnicima poklonili poklon-bonove za masažu u salonu Lumbago te smo na takav način podržali njihov rad, objašnjava Vičević te dodaje i kako je obećao  koncert u suradnji s Udrugom slijepih Međimurske županije pa je za vrijeme Dana općine Selnica organiziran koncert Tomislava Brajše, pjevača koji također pati od sljepoće.

– U svakom slučaju želio bih pohvaliti rad udruge jer pravovremeno obavljaju sve obveze i zaista je lako i lijepo s njima surađivati pa to planiramo i dalje, završava Ervin Vičević.

Po završetku, okupljeni su posjetili i sam Lumbago. Posjetite ih i vi na adresi Ruđera Boškovića 4 u Čakovcu te rezervirajte svoj termin već danas!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE