Putoholičarka Martina Jakšić Rodiger u 4 godine posjetila 46 zemalja diljem svijeta

Martina u Zanzibaru ove zime
Martina u Zanzibaru ove zime

Martina Jakšić Rodiger rodom iz Goričana profesorica je glazbene umjetnosti i strastvena putoholičarka. Uz svoj stalni posao u školi aktivna je i u drugim glazbenim područjima pa za sebe rado kaže da sam radoholičar i osoba uvijek željna novih iskustava i životnih avantura. Svoje slobodne dane uvijek provodi na nekim novim mjestima. Putuje sa svojim suprugom Damirom Rodigerom koji je također profesor glazbene umjetnosti.

– Unatrag 4 godine putujem aktivno, posjetila sam 46 zemalja na 4 kontinenta i više od 300 mjesta. Moja top 3 destinacije kojima se uvijek vraćam sa širokim osmjehom su Dubai, Istanbul i Venecija. Ljubav do upoznavanja novih kultura i zemalja postoji u meni oduvijek, a zadnjih sam  godina svoje snove pretvorila u stvarnost te živim svoj san. Putovanja su postala moj stil života, moja ljubav, moja opsesija, ističe Martina.

Martinu i Damira čak ni pandemija nije spriječila u putovanjima, pa su tako ljetos bili u Grčkoj i Turskoj. Početak 2021. godine otputovali su u afrički Zanzibar. Potaknuta raznim putopisnim blogovima napravila je i vlastiti  martinatravellife.com. Martina na blogu daje savjete budućim putnicima prilikom same organizacije i planiranja putovanja.

Foto: Facebook

Ostavi komentar