10.6 C
Čakovec
Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024

Prva radionica u Solar parku otkrila put ka bespovratnim sredstvima Fonda

U Solar parku & Unplugged baru, jučer je održana prva u nizu radionica posvećenih energetskoj obnovi. Sudionici su imali priliku saznati odgovore na ključna pitanja koja definiraju put prema održivom načinu života i prijavi na natječaj za bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Kroz prezentacije i stručne konzultacije stručnjaka iz Centra za energetsku efikasnost, prisutni su mogli dobiti odgovore na pitanja poput “Mogu li se prijaviti na fond?” i “Koja jačina elektrane mi je potrebna?”. Stručnjaci su pojasnili koja dizalica topline najbolje odgovara specifičnim potrebama pojedinca, pružajući prilagođene informacije koje su ključne za donošenje informiranih odluka.

Jedan od najvažnijih aspekata radionice bio je uvid u proces prijave na natječaj, također s detaljima o roku povrata investicije. Sudionici su saznali kako efikasno planirati svoje investicije i koje korake poduzeti kako bi osigurali financijsku podršku za svoje projekte. Također, diskutiralo se o vremenskom okviru potrebnom za instalaciju solarnih elektrana i dizalica topline, s naglaskom na to kako brza i učinkovita instalacija može doprinijeti bržem ostvarenju energetskih i financijskih beneficija.

Ne propustite priliku da se pridružite sljedećoj radionici i napravite prve korake prema transformaciji vašeg doma. Za prijavu i više informacija kontaktirajte Gorana Petrovića na broj telefona 091 3341 501 i osigurajte svoje mjesto na putu prema održivoj budućnosti.

     

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE