U Prelogu moderan vrtić “Vesela loptica“ otvara svoja vrata za mališane

vrtić Vesela loptica
Vrtić Vesela loptica

Novi privatni preloški dječji vrtić “Vesela loptica“ s radom počinje u ponedjeljak, 4. rujna.

Izgradnja Dječjeg vrtića “Vesela loptica” započela je 22.11.2016. godine. U izgradnju i namještanje vrtića uloženo je više od 5,5 milijuna kuna. Nositelj investicije je tvrtka MIKLOŠKA-BAUER USLUGE d.o.o. iz Preloga s direktoricom Leonardom Mikloška Bauer.

Prije samog otvorenja u ponedjeljak, investitori i djelatnici vrtića održat će u petak, 1. rujna, od 15 do 18 sati, Dan otvorenih vrata kada pozivaju sve zainteresirane građane, a posebno roditelje i djecu da slobodno dođu i razgledaju vrtić, poigraju se i uključe na besplatne likovne radionice i treninge u sportskoj dvorani vrtića.

Također, od petka, 1. rujna 2017. u razdoblju od 15:00 do 19:00 sati započinju i upisi u prostorijama novog vrtića koji će se nastaviti i sljedeći tjedan, pa sve do popunjenja kapaciteta vrtića.

Znatiželjno, sretno te sigurno dijete koje osvještava i razvija svoje potencijale nit je vodilja vrtića, stoga će se od samog početka vrtić držati tih načela uvažavajući različitosti te poticati djecu da istražuju i otkrivaju vlastite potencijale i sposobnosti.

Vrtić će primiti oko 80 djece u četiri odgojno-obrazovne skupine. O njima će brinuti 6 do 8 odgojitelja. Ovo je zaista vrlo moderan vrtić koji ima i bazen te niz drugih sadržaja.

>> Ogroman interes za novi vrtić u Prelogu iskazan na predstavljanju

Ostavi komentar