Ponovno otvaranje Gradske kavane je u rukama Admirala u čijem je vlasništvu

Gradska kavana
Bila je omiljeno okupljalište i središte društvnog života u Čakovcu

Kavana je zatvorila vrata taman kad je Čakovec dobio pravu građansku kavanu spoja tradicionalnog i modernog u kojoj se nije samo ispijala kavica, već su se mnogi u njoj osjećali kao u svojoj dnevnoj sobi. Nekada je bila mjesto sastajanja društva kulturnjaka, poslovnjaka, političara, ljudi iz medija. Mjesto na kojem su se vodili povjerljivi, ali i pali ozbiljni poslovni dogovori. Kavana sa srednje europskim štihom u novom vremenu.

– Šteta što je došlo do prekida u radu. Kontaktirali smo Admiral u čijem je vlasništvu kavana i pitali kakva je daljnja sudbina Kavane.

– Kavana će se ponovno otvoriti, kazala nam je osoba koju smo dobili za kontakt, ali sve trajati oko mjesec i pol dana prije nego bude opet otvorena. Mi smo je otvorili u početku, ali budući da to nije naš osnovni posao povjerili smo je renomiranom domaćem ugostitelju. Obzirom da su oni odustali sada smo u procesu obnavljanja unutrašnjosti kavane. Ne radi se o velikim poslovima, nego o zamjeni popucalih pločica, sanaciji curanja stropa, a potrebno je kavanu “omaljati” iznutra jer je bila otvorena prije četiri godine, stoga je vrijeme da se renovira i poprimi novi sjaj. Imamo i upite zainteresiranih ugostitelja, ali samo renomirani lokalni ugostitelji dolaze u obzir, odgovorili su nam iz Admirala.

Ostavi komentar