POLICIJA najavila: Provođenje operativne akcije Nadzor vozača mopeda i motocikala!

Operativna akcija „Nadzor vozača mopeda i motocikala“ provest će se u nedjelju, 14. travnja od 12 do 18 sati na cijelom području Policijske uprave međimurske, a provest će je sve policijske postaje Policijske uprave međimurske. U akciju će Postaja prometne policije Čakovec uključiti vozilo presretač.

Tijekom akcije, nadzirati će se vozači motocikala i mopeda te će se sankcionirati prekršaji koji su očiti; brzina kretanja vozila, nekorištenje zaštitne kacige, prisutnost alkohola u organizmu, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno obilaženje, pretjecanje i mimoilaženje, nepropisno kretanje kolnikom, tehnička neispravnost vozila, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje i dr. Aktivnosti će biti usmjerene prema sudionicima u prometu koji grubo krše prometne propise.

Pozivamo medije ukoliko žele da sa ophodnjama izađu na teren i poprate akciju. Molimo zainteresirane neka se najave Toniju Kolariću, vođi sektora Postaje prometne policije Čakovec na broj mobitela 0915112211.

Izvor: PUM

 

Ostavi komentar