Poduzetnici, javite se na javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti Sjeverne Hrvatske!

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo je javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti Sjeverne Hrvatske, u trajanju od 28. veljače do 28. ožujka 2022. godine.

Ministarstvo kroz objavljeni poziv pristupa mapiranju dionika regionalnih lanaca vrijednosti koji su prvenstveno usmjereni na poduzetnike (MSP i veliki poduzetnici) koji imaju sjedište/podružnicu i posluju na području Sjeverne Hrvatske. Za Sjevernu Hrvatsku prepoznato je 5 lanaca vrijednosti s najvećim potencijalom: Pametna industrija, Proizvodnja vozila, Zdravstvena industrija, Zeleni rast i Uslužni sektor visoke dodane vrijednosti.

Dionici mapirani u okviru svakog regionalnog lanca vrijednosti sudjelovati će u izradi akcijskih planova za razvoj/unaprjeđenje regionalnih lanaca vrijednosti kojima će se definirati prioritetna područja ulaganja i indikativne teme za istraživanje i razvoj, kao i ključne tehnologije, infrastruktura i pametne vještine za industrijsku tranziciju. Akcijski planovi biti će temeljni input za izradu ciljanih javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava koji se planiraju objaviti krajem 2022. godine i kojima će se dati podrška dionicima regionalnih lanaca vrijednosti u procesu industrijske tranzicije Sjeverne Hrvatske. Javni pozivi financirati će iz Integriranog teritorijalnog programa koji je novi program Višegodišnjeg financijskog okvira EU 2021.-2027.

Za više informacija posjetite web stranicu https://strukturnifondovi.hr ili nam se obratite direktno putem telefona na broj 099/8090-393.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE