15.2 C
Čakovec
Nedjelja, 10 rujna, 2023

Otvorene su prijave za online Školu vrtlarenja koju vodi udruga Biovrt

Ako želite uspješno uzgojiti obilje vlastite hrane na organski način, ali nemate za to dovoljno znanja niti iskustva, moja Škola Vrtlarenja 2022 vam može pomoći da to promijenite.

Moje ime je Silvija Kolar-Fodor i ja sam biovrtlarka, autorica, aktivistica i velika zaljubljenica u prirodu. Posljednjih 16 godina učim vrtlare/ice i one koji žele postati više kako na jednostavan način, a uz puno radosti, mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Do sada sam pomogla stotinama vrtlara u kreiranju i održavanju njihovim vrtova. Svoje iskustvo od 16 godina biovrtlarenja pretočila sam u ovaj program koji ću ovog proljeća podijeliti s vama.

Zašto? Nikada kao sada nije bilo jasnije da je uzgoj vlastite hrane put do samodostatnosti. Zatvaranja zadnje dvije godine te najave krize i velikog poskupljenja, pa čak i mogućih nestašica na tržištu, govore nam da se moramo vratiti uzgoju vlastite hrane i da si na neki način osiguramo sigurnost – jer jesti moramo svaki dan. I bitno je da ta hrana treba biti uzgojena na organski način ako njome želimo osigurati zdravlje za sebe i za vlastitu obitelj. A uzgajati hranu možemo posvud – pa čak i na balkonima i terasama.

Online “Škola vrtlarenja 2022” je program gdje ću vas voditi kroz vrtlarsku avanturu i gdje u jednoj sezoni možete naučiti sve što trebate znati kako biste i sami mogli nadalje bez puno muke uspješno uzgojiti obilje vlastite hrane. Svo znanje koje je stjecala godinama na svom vrtu prenijet će vam na sažet i praktičan način – pa vi nećete trebati godine rada, promatranja, pokušaja i pogrešaka kao što sam to ja trebala, nego u jednoj sezoni naučiti kako to napraviti na najbolji način.

Sudionici/ce online Škole vrtlarenja 2022 imat će prilike naučiti sve potrebno kako bi mogli sami kreirati svoj biovrt i uspješno uzgojiti obilje povrća na vrtu s minimalno napora. Škola je zamišljena i za početnike i za postojeće vrtlare, neovisno o predznanju. Teme edukacija će se preklapati ovisno o sezoni i životnom ciklusu biovrta.

Ukratko, moći ćete naučit kreirati uspješan organski vrt – biovrt, i to od mentorice/edukatorice s dokazanim uspjesima i znanjem u svom području. Uz 8 online vrtlarskih radionica koje pratite putem računala ili mobitela iz udobnosti vašeg doma, gdje nemate troškove prijevoza i gubitak vremena na putovanje na edukacije, bit će vam dostupne i snimke s edukacije za vrijeme trajanja programa, sudjelujete u mentorskoj zatvorenoj grupi za vrtlarski potporu, napravit ću analizu plana vašeg vrta, a na poklon dobivate i moju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom“, poklon sjeme i poklon online edukaciju „Planiranje vrta“.

Još više detalja o ovom programu pročitate na: https://www.biovrt.com/otvorene-prijave-za-online-skolu-vrtlarenja-2022-silvije-kolar-fodor/

Započnimo zajedno vašu najbolju vrtlarsku sezonu!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
609SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE