16.1 C
Čakovec
Nedjelja, 3 rujna, 2023

Obitelj Matjačić iz Hemuševca u DANKÜCHEN kuhinji: Velika radna ploča i funkcionalne ladice su nas oduševile!

Od samog početka stvaranja obiteljskog doma znali smo da želimo kuhinju DANKÜCHEN jer su njihove kuhinje najkvalitetnije i najfunkcionalnije, rekli su nam Ana i Danijel Matjačić iz Hemuševca.

Mlada četveročlana obitelj iz Hemuševca u gornjem dijelu obiteljske kuće živi tek godinu dana, a već su veliki i ugodan prostor uspjeli napuniti toplim namještajem i dodacima, među kojima se ističe kuhinja svojom veličinom i razvedenošću. Mladim roditeljima dvogodišnjeg Leonarda i devetomjesečnog Martina, Ani i Danijelu Matjačić, bitna je svakodnevna udobnost i funkcionalnost.

Za naš dom željeli smo najkvalitetniju kuhinju

Kuhinje DANKÜCHEN su vječne i imaju najkvalitetnije okove i posebno drvo koje osigurava 30 godina trajanja. Upravo zbog toga obitelj Matjačić nije ni razmišljala o odabiru neke druge kuhinje.
– Kako smo se odlučili za preuređenje gornjeg dijela kuće, umjesto gradnje nove, htjeli smo u prostor uložiti najkvalitetniji namještaj i od prvog dana znali smo da želimo kuhinju DANKÜCHEN. Djelomično je tome presudila i činjenica da moji roditelji u svojoj kući već više od 10 godina imaju kuhinju DANKÜCHEN i ista je kao i prvog dana. Okovi i drvo zaista su kvalitetni i kuhinja nema tragova korištenja, rekla nam je Ana Matjačić.
Elementi i okovi su iznimno čvrsti i velike nosivosti, što znači da nema savijanja ili popuštanja. Sve fronte lakirane su u 5 slojeva, tako da su otporne na ogrebotine, temperaturu i vodu. Radna ploča je jako kvalitetna i nema tragova upotrebe iako se često dogodi koji rez nožem, ispričala je naša sugovornica Ana.
Kuhinje DANKÜCHEN imaju doživotnu garanciju, a najkvalitetniji materijali i sistemi otvaranja osiguravaju njeno doživotno trajanje.

DANKÜCHEN planeri ispunili su sve naše želje

Želja obitelji Matjačić bila je kuhinja u kojoj će se kombinirati moderno i klasično, a DANKÜCHEN planeri predložili su im model kuhinje s nježnim reljefom koji ju čini posebnom i drugačijom s dozom tradicionalnosti, a opet vrlo modernom.
– Srećom, imamo veliki prostor koji je nekad bio klet i u njemu smo odlučili smjestiti kuhinju za koji smo predvidjeli da postane središte našeg životnog prostora. U sklopu kuhinje imamo i špajz koji nam zaista puno znači. DANKÜCHEN planeri jako su nam puno pomogli u planiranju kuhinje jer smo imali dva problema koje nismo znali kako sakriti. Prvi je dimnjak za centralno grijanje koji nismo mogli eliminirati, ali nekako smo ga morali sakriti. Predložili su nam rješenje kojim smo dimnjak obukli u lim i prekrili ga drvenim elementom koji nam sada služi za dekoracije. Drugi problem je kosina na podu jer se ispod kuhinje nalazi podrum. Kako se kosina nalazi na suprotnoj strani kuhinje, odlučili smo tamo smjestiti kutak za odmaranje i aparat za kavu, ispričao nam je Danijel Matjačić.
Obitelj Matjačić svoju je kuhinju smjestila uz jedan dugačak zid nasuprot kojeg se nalazi veliki otok koji služi kao velika radna ploča jer na njemu nema kuhinjskih pomagala. Sva su pomagala smještena na dijelu kuhinje uz zid. U produžetku se nalazi prostrani špajz koji služi za odlaganje.
– Iako je kuhinja velika i ima mnogo odložnog prostora, sve je puno i iskorišteno, rekla nam je domaćica Ana.
DANKÜCHEN planeri iz svakog će prostora izvuči maksimum, a osim odličnog plana, pružit će vam i besprijekornu montažu.

Funkcionalnost je glavna prednost kuhinja DANKÜCHEN

Kuhinje DANKÜCHEN su prostrane i funkcionalne, a u njima je sve dizajnirano tako da je nadohvat ruke, a svaka domaćica dobro zna koliko to znači u svakodnevnom snalaženju. Dobra organizacija pola je posla svugdje, pa tako i u kuhinji. Upravo se time vode DANKÜCHEN planeri jer u kuhinjama DANKÜCHEN sve ima svoje mjesto, a prostrane ladice, ormarići i izvlačni elementi osiguravaju stalnu urednost i čistoću.
– Kako i u roditeljskoj kući imamo kuhinju DANKÜCHEN, odrasla sam s takvim način funkcioniranja da mi je sve uvijek dostupno i da se ne moram saginjati i izvlačiti posuđe. Volim kad je sve lijepo složeno u ladicama i kada ne trebam uložiti puno energije da nešto uzmem, ispričala nam je vlasnica kuhinje Ana.
Kuhinje DANKÜCHEN su prilagodljive svakoj osobi i svakom načinu funkcioniranja, a glavni cilj DANKÜCHEN planera je da kuhinja postane središte prostora, glavno okupljalište i mjesto za druženje, stoga kuhinja mora biti prilagođena cijeloj obitelji.
– Moja najveća želja bila je velika radna ploča jer volim prostranost i udobnost u kuhanju. Kako su djeca još jako mala, često mi pomažu u kuhinji pa je potrebno da imamo dovoljno mjesta. Sva pomagala smo smjestili na zid kako bi otok bio potpuno slobodan samo za pripremanje hrane. Jako mi odgovara takav raspored jer mogu biti okretna i raspolagati velikom površinom. Kako smo oboje visoki, visina radne ploče je prilagođena nama, što je odlično jer se upravo zbog toga jako dobro osjećamo u vlastitoj kuhinji.

Kuhinja DANKÜCHEN centar je našeg životnog prostora

U našoj kuhinji svakodnevno jedemo jer imamo prostran otok te se ovdje i okupljamo jer smo uz kuhinju smjestili i kutak za igranje i uživanje. Osim toga, željeli smo da kuhinja i blagovaonica budu povezana cjelina pa smo i stol kupili u DANKÜCHEN salonu, rekao nam je Danijel.
Kako nam je ispričala naša sugovornica Ana, kuhinja je vrlo jednostavna za održavanje i čišćenje, a fronte od medijapana zahvalne su jer svaki otisak prsta nije toliko vidljiv.

DANKÜCHEN preporučujem bez razmišljanja!

Preporučujemo kuhinju DANKÜCHEN svima koji traže dugovječnost i kvalitetu i svima kojima je bitno da se kuhinja uklopi u njihov način života i maksimalno iskoristi sav dani prostor, rekli su nam Ana i Danijel.

Iskoristite mogućnost besplatnog planiranja kuhinje

Stručnjaci u DANKÜCHEN studiju u Varaždinu pozivaju da se javite internetskim obrascom i dogovorite sastanak na kojem će vam besplatno isplanirati kuhinju. Uz besplatno planiranje i popuste, nude stručnu izmjeru, besplatan plan instalacija, dostavu i garanciju od 20 godina. Kod kupnje dodatne opreme odobravaju velike popuste i uštede, a aparati uz kupnju kuhinje su puno povoljniji.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog grada i posavetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti e-porukom na e-adresu: [email protected], na broj: 042/302-090 ili na internetskoj stranici: www.dankuchen-varazdin.com.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE