U AC-u Jesenović do novog automobila u novim uvjetima u samo par dana

Osim što je najveći trgovac rabljenih vozila na području sjeverozapadne Hrvatske, AC Jesenović u ponudi ima i nove automobile dostupne odmah, ako vam se sviđaju dostupne konfiguracije

Obilje tehnologije kojim su današnji automobili krcati što zbog sigurnosti i performansi, a što i zbog komfora, prouzročilo je zastoj njihove isporuke. Naime, industrija poluvodiča i njihove dopreme do svojih potrošača najviše je stradala pod mjerama pandemije. Tako su i proizvođači automobila ostali bez elektroničkih komponenti koje ugrađuju u svoje proizvode.

Postalo je “novo normalno” da čak, iako imate novac u džepu, nećete lako kupiti novi automobil, jer, kako kažu, na novi se  auto čeka najmanje 270 dana. Međutim, ako ste snalažljivi, nešto se može pronaći na lagerima.

– Ja bih crossover iz segmenta B, imam keš, samo da ne moram čekati auto jer ga želim odmah, zvao je neki dan čovjek u Auto centar Jesenović. Iako ta Škoda nije bila prvi izbor sadašnjeg vlasnika, mogućnost munjevito brze realizacije kupnje i simpatičan češki crossover, koji kao da je upravo čekao novog vlasnika, bili su presudni za odluku. U ponudi su bili još i T-Cross, Arona, ali Kamiq je prevladao. Nakon par dana zadovoljni se kupac već vozi u svojoj novoj Škodi Kamiq.

Mogućnost probne vožnje

Na stranicama Auto centra Jesenović sve možete pretražiti i internetski, pa čak i dogovoriti probnu vožnju modela koji vas privlači. Ponudit će vam i nekoliko traženih modela, ne samo u Čakovcu već i u cijeloj Hrvatskoj. To često i nije najpraktičnije jer bi ponekad na probnu vožnju trebalo otići i po 300 kilometara ili više. Osim toga, postoji i kvadratić “dostupno odmah”, koji, kad ga označite, filtrira automobile koje možete isprobati odmah. To je učinio i spomenuti kupac koji je pronašao čak 7 Škoda Kamiqa. Većina odabire modele s motorom 1.0 TSI kakvi su i ovdje u ponudi, a na taj kompromis danas treba biti spreman ako se automobil želi odmah.

Dostupne boje karoserije vrlo su univerzalne, neutralne i svevremenske: bijela, srebrna, siva, a opremljenost niža ili srednja. Zapravo, ono što prosječnog kupca najčešće i zadovoljava. Tom crossoveru po mišljenju mnogih najbolje pristaje siva, a baš takvu je izabrao i naš kupac.

Iskustvo i uslužni trgovci

Kao dobri trgovci, tim u Auto centru Jesenović već je od početka korona-krize nastavio  s narudžbama prema tvornicama, a konfigurirali su automobile tako da se svide širem krugu potencijalnih kupaca i to sada ima svoje velike prednosti. Umjesto čekanja od 270 dana, oni su u mogućnosti isporučiti automobile odmah, ako pristanete na već određene konfiguracije. Doduše, kupac mora pristati na kompromis oko boje vozila i opremljenosti.

No, vjerujemo da ćete u dobroj ponudi raznovrsnih vozila na skladištu zasigurno naći za sebe najbolji automobil.

Novi Volkswagen Tiago

U segmentu vozila što se nalaze na razmeđi B i C klase, Volkswagen je na svjetla pozornice izveo Taigo, svoj prvi SUV coupé dostupan u toj cjenovno prihvatljivijoj klasi vozila. Stražnji dio modela Taigo s pet sjedala izveden je poput coupéa ukoso prema natrag, a da se time nipošto ne smanjuje unutrašnja visina u stražnjem dijelu vozila. Volkswagen je tako proširio već postojeću ponudu kompaktnih modela Polo i T-Cross, koji se temelje na modularnoj poprečnoj platformi (MQB) i odlikuju pogonom na prednje kotače i trećom karoserijskom varijantom koja je do sada bila gotovo isključivo rezervirana za više cjenovne kategorije vozila. Fokus modela Taigo počiva na dizajnu, individualnosti i emocijama. Serijski je opremljen LED glavnim svjetlima, potpuno digitalnim cockpitom i infotainment sustavima najnovije generacije. Gotovo 4,26 metara dugački SUV coupé postavlja nova tehnološka mjerila u svojoj klasi vozila.

Novi Tiago dostupan je u salonima Auto centra Jesenović i svakako da vrijedi pogledati.

Najveća ponuda rabljenih vozila

Tvrtka AC Jesenović najveći je trgovac novih i rabljenih vozila na području sjeverozapadne Hrvatske, a i šire. Povoljne cijene, dobra kvaliteta i jamstvo da je vozilo koje kupujete odlično, ono je što čini razliku. Ovlašteni su trgovac novih vozila iz grupacije VW (Volkswagen, Audi, Škoda, Seat), ali kod njih možete naći i veliku ponudu rabljenih vozila tih, ali i svih ostalih marki, provjerenih rabljenih automobila s posebnim jamstvom Das WeltAuto. Posebno su zanimljiva vozila starosti od 3 do 6 mjeseci, koja imaju tvorničku garanciju, a možete ih kupiti uz veliki popust.

Raznovrsnost, konstantna i brojna ponuda kvalitetnih rabljenih i novih vozila izdvaja AC Jesenović i čini ga najvećim prodavateljem vozila u regiji. Uz mogućnost prodaje po sistemu staro za staro ili staro za novo, nude vam i razne mogućnosti kreditiranja vozila. Sva ponuđena rabljena vozila provjerena su, održavana i popravljena ako je to bilo potrebno. Stanje vozila, kao i sve njegove funkcije, kontrolira se s velikom pozornošću. Ako postoji potreba za mjerama poboljšanja, onda se popravku ili doradi pristupa odgovorno.

Piše: Snježana Zorković

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar