NJIHOV MJESEC: Pripadnice ova tri horoskopska znaka će imati fantastičan travanj!

Ilustracija
Ilustracija

Novi mjesec, nova sreća: hoće li u travnju biti puno iznenađenja i novih početaka? Ili će biti još jedan prosječan mjesec? Tri horoskopska znaka mogu se veseliti proljetnom mjesecu punom promjena – koji će se pobrinuti za dobro raspoloženje i sjajne susrete!

Ovan 

Za sve osobe rođene u znaku ovna bit će sasvim poseban mjesec. Merkur i Venera nagradit će te pozitivnim zračenjem i karizmom koja će privlačiti sve ljude oko tebe, a i kolege, prijatelji i poslovni partneri će te poslušati. Izađi i zabavi se – zavrijedila si!

Lav 

Želiš prekinuti dosadnu svakodnevicu te doživjeti nešto uzbudljivo. Što misliš o spontanom izletu? Sada je najbolje vrijeme za putovanje te rješavanje stvari koje si odavno željela riješiti. Nemoj se bojati ići u rizik! Sreća će u travnju biti na tvojoj strani – i to trebaš iskoristiti!

Strijelac 

U travnju je vrijeme da proširiš svoje horizonte. Moguće je da će ti se na poslu pojaviti neočekivane mogućnosti – koje definitivno trebaš ugrabiti! U privatnom životu je također sve najbolje. S potporom Jupitera bit ćeš u središtu svakog tuluma te ćeš sve zaraziti dobrim raspoloženjem. Za sve samce vrijedi sljedeće: budi budna! Sada netko može potražiti tvoju blizinu – netko tko je odavno bacio oko na tebe, piše miss7.24sata.hr

Ostavi komentar