Međimurska županija okupila više od 300 djece i roditelja u vožnji Zeko ekspressom

Zeko ekspress

Već tradicionalno povodom blagdana Uskrsa, Međimurska županija je u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom Varaždin i ove godine organizirala vožnju prigodnim vlakom „Zeko-ekspress“.

Poseban veseli vlak vozio je na relaciji Čakovec – Donji Kraljevec – Čakovec s polaskom u 14:23 sati  i povratkom oko 15:10 sati.

Glavni čakovečki željeznički kolodvor umalo je bio pretijesan za svu djecu koja su u pratnji roditelja  s nestrpljenjem očekivala putovanje prema Donjem Kraljevcu, gdje ih je dočekao uskrsni zec, ali i prigodni darovi Međimurske županije, uz pjesmu, ples, fotografiranje i odličnu zabavu.

Zbog velikog interesa osigurani i dodatni vagoni!

Prilikom vožnje, nasmijane je mališane pozdravila zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, koja ih je uz želje da imaju jedno ugodno putovanje, darivala prigodnim poklonima i slatkišima te bila domaćin ovog nezaboravnog puta.

Prepune vagone dodatno je razveselio uskrsni zec koji je uz pjesmu i ples, malim putnicima poklonio šarene balone, čokoladna jaja i sokove, čime je ova vožnja dobila još posebniju notu. Sve što je lijepo kratko traje, pa je povratak nakon skoro jednosatne vožnje nekima stigao i prebrzo, no nastale fotografije ovog predivnog druženja ostat će zauvijek kao uspomena.

Iz Međimurske županije zahvaljuju svima na dolasku i najavljuju skoro novo druženje u vožnji, a ako će biti interesa, kao što je bilo i ove godine, osigurat će se ponovo i dodatni vagoni, da svako dijete dobije svoju priliku za vožnju. Ujedno zahvaljuju i medijskim kućama, putem kojih su svi zainteresirani mogli nabaviti svoje karte pripremljenim odličnim nagradnim igrama koje su najbrže vodile na uskršnji vlakić.

Izvor i foto: Međimurska županija

Zeko ekspressZeko ekspressZeko ekspressZeko ekspressZeko ekspress

Ostavi komentar