Međimurje dobilo novu stomatološku ordinaciju dr.med.dent. Kristine Božić

stomatološka ordinacija Kristina Božić

Za sve korisnike stomatoloških usluga u Međimurskoj županiji, u samom centru Čakovca početkom ožujka otvorena je nova stomatološka ordinacija Kristine Božić, dr.med.dent.

Uz prijepodnevno radno vrijeme srijedom i petkom, te poslijepodnevno ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom, ordinacija je za svoje nove pacijente otvorena i svake druge te četvrte subote u mjesecu od 8:00 – 13:00 sati.

Uz praćenje najnovijih trendova u oralnom zdravlju te tehnologije koju danas iziskuje dentalna zdravstvena zaštita, nova moderna ordinacija opremljena je mnogobrojnom suvremenom opremom koja će omogućiti pružanje najkvalitetnije usluge svim njenim korisnicima, kako bi u konačnici iz nje izašlo što više zadovoljnih pacijenata s blistavim i zdravim osmijehom.

Upravo je to nit vodilja dr. Božić, stomatologinje koja već iza sebe ima zavidno radno iskustvo i priznanja. Tako je uz dobivene Certifikat o završenom tečaju 3Shape TRIOS Digital Dental Impression Solution i Dekanovu nagradu za najbolji uspjeh na V. godini studija, osvojila nagradu za najbolji kompozitni ispun Ivoclar Vivadent, te svoje usavršavanje i dio obrazovanja odradila u Lyonu.

stomatološka ordinacija Kristina Božić2
dr. Kristina Božić

Radno iskustvo, četiri godine je stjecala u Poliklinici Šlaj-Anić u Zagrebu, najmodernije opremljenoj stomatološkoj poliklinici u Republici Hrvatskoj, ujedno jednoj od priznatijih i nagrađivanijih, upravo zbog pristupa pacijentu kakav danas njeguje i vlasnica nove ordinacije.

– Ovo je za neke možda samo jedna u nizu ordinacija dentalne medicine ovog područja, no smatram da će ona svojim radom dati doprinos u daljnjem razvoju dentalne medicine Međimurske županije – rekla je dr. Božić i pozvala sve da joj pomognu u tom cilju, s dakako osmijehom na licu.

Ostavi komentar