KUD Strahoninec bogatim kulturno-umjetničkim program obilježio 20. godina rada!

Dvadesetu obljetnicu svog rada, KUD Strahoninec obilježio je priredbom u tamošnjem Centru za kulturu. Svečanost je iskorištena i za podjelu zahvalnica dugogodišnjim članovima te podupirateljima.

80-tak članova KUD-a Strahoninec, svoj su 20-ti rođendan obilježili priredbom koju su priredili za sumještane. U sklopu programa, predstavile su se sve sekcije koje djeluju unutar KUD-a, od velikog i malog folklora, velikih i malih tamburaša, dramske sekcije te mješane vokalne skupine. KUD je osim toga, poznat i po svojoj sekciji za očuvanje međimurskih običaja i riječi te su, uz 20-tu obljetnicu, od predsjednika HZKUU, Miljenka Zelenbabe, upravo i za taj segment rada, primili brončanu plaketu.

Uz to što su bogatim programom počastili svoje sumještane, priredba je iskorištena i za dodjelu zahvalnica dugogodišnjimčlanovima, odnosno članovima koji sudjelujuu radu Društva od samog njegovog osnutka.

Nagrade su tako primili predsjednik KUD-a Dragutin Zdolec, Anita Jagec, Mladen Marčec, Sonja Vidović, Mladen Bujan, Nada Horvatović, Kristijan Tot, Slavica Strbad, Zlatko Luketić, Sidonija Hadžić, Vladimir Posavec, Marija Kozjak i Tamara Zdolec. Uz njih zahvalnice su uručene i načelniku, Franji Lehkecu, župniku Branku Sanjkoviću, Osnovnoj školi te Dječjem vrtiću.

Piše i foto: Vlasta Vugrinec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE