Inspirativna priča Ivane Mustač iz Mačkovca koja je promjenom životnih navika skinula 40 kilograma!

Snaga, želja i upornost tri su riječi koje opisuju 38-godišnju Ivanu Mustač iz Mačkovca koja se gotovo čitav život borila s viškom kilograma. U svojoj 33. godini života odlučila je stati na loptu, te promijeniti sve svoje životne navike. U tome je i uspjela, jer je u ovih pet godina na zdrav način skinula 40 kilograma. Ivana je radila kao školska kuharica dugi niz godina u I. Osnovnoj školi Čakovec, te područnoj školi Krištanovec. U protekle tri godine radi u tvrtki iz Donjeg Vidovca koja proizvodi plastične čaše. Majka je dva sina, Patrika (15) i Andreasa (11). 

– Završila sam školu za kuharicu, ali me cijeli život privlačilo slastičarstvo. No, ovdje škole za slastičara nije bilo, pa bi nakon tri godine srednje škole trebala ići u Zagreb, započela je svoju životnu priču Ivana Mustač. No, za Ivanu je život nažalost imao druge planove. Kad je bila maturantica u nesreći na nogometnom igralištu izgubila je 16-godišnjeg brata. Tragedija je uzdrmala cijelu obitelj.

Ostatak velike inspirativne priče Ivane Mustač iz Mačkovca pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti diljem Međimurja od petka, 29. svibnja!

Ostavi komentar