HOTEL CASTELLUM u blagdanskom duhu darovao 3000. gosta!

Čakovečka, ali i međimurska turistička ponuda od ove je godine bogatija za jedan vrhunski kompleks. Castellum, etiketiran kao „Business & City break hotel“, ubrzo nakon otvaranja postao je središte smještajnog segmenta turizma u našoj maloj županiji. Visoki postotak ostvarenih noćenja na tjednoj bazi te raznovrsni, šaroliki sadržaj u jednom od čak tri hotelska bara osigurala su mu sam vrh smještajne, ugostiteljske i turističke ponude u Međimurju.

Povodom jubilarnog 3000. gosta hotela, kreiran je poklon paket kao nagrada gospodinu iz Njemačke koji u njemu često odsjeda na svojim poslovnim putovanjima u Međimurje. Paket je uručila menadžerica Hotela, gospođa Biljana Baranašić a stigao iz vrijednih ruku čakovečke kreativke i umjetnice Nuša Mlinarić – Horvat, čiji radovi krase hotel i upotpunjuju mu potpis vizualnog identiteta. Njene radove možete pronaći i Nu Shu, concept storeu i make up studiu na čakovečkom Jugu.

Hotel Castellum, uz 30 moderno uređenih soba, multifunkcionalnom konferencijskom dvoranom kapaciteta do 100 ljudi jedinstveni je objekt ovog tipa u regiji.

Za svakodnevna druženja i vrhunska vikend iskustva dostupna su gotovo tri hotelska bara – Watchtower bar koji se nalazi u prizemlju kompleksa, podijeljen na dvije prostorije i terasu, čini glavni hotelski bar koji uz standardnu ponudu nudi i „all you can eat“ doručak. Wine Bar, mali i šarmantni rustikalni podrum služi intimnijim druženjima za uživanje u vrhunskim buteljama međimurskih vina i platama tradicionalnih sireva zapravo jer hotelski vinski podrum koji radi isključivo vikendom i posebnim prilikama. Sky Bar, svojevrsna perjanica hotela, nalazi se na samom krovu kompleksa te pruža jedinstveno iskustvo hedonizma u Perivoju Zrinskih.

Hotel je trenutno u adventskom duhu, svakodnevno možete probati božićne napitke u Watchtower Baru dok su vikendi rezervirani za gastronomske specijalitete, glazbu i vožnju božićnom kočijom. Također, na šanku bara nalaze se adventske čarapice za svaki od 24 dana adventa koje će svakodnevno usrećiti jednog od gostiju.

Ostavi komentar