Gradonačelnikov kolegij u Murskom Središću odobrio zahtjeve tenisačima i nogometašima

dražen srpak
Dražen Srpak

Na stručnom kolegiju gradonačelnika Murskog Središća Dražena Srpaka doneseni su zaključci koje donosimo u nastavku:

Na temelju prikupljenih informativnih ponuda i istraživanja cijena na tržištu, a zbog potrebe priključenja nelegalno izgrađenih i nelegaliziranih objekata u romskom naselju Sitnice na komunalnu infrastrukturu moli se Vladin ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina za financiranje postupka izrade glavnih projekata za ishođenje građevinske dozvole i izrade geodetske situacije.

Nogometnom klub Rudar Mursko Središće prihvaćen je zahtjev za pokroviteljstvo nogometne utakmice finala Kupa natjecanja Međimurskog nogometnog saveza u smislu financiranja večere za obje nogometne momčadi

Teniskom klubu Mursko Središće odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 2000 kuna sukladno Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava  za kupnju tenisita.

Teniskom klub Mursko Središće je prihvaćen zahtjev za pokroviteljstvo u održavanju Teniskog kampa – trodnevni kamp za djecu u iznosu od 2000 kuna.

Teniskom klubu Mursko Središće odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 2000 kuna iz rezerve zbog smanjenih prihoda zbog novonastale situacije vezane uz bolest COVID 19.

Prihvaća se ponuda tvrtke GeoTop d.o.o za izradu geodetskog elaborate uknjižbe nerazvrstanih cesta – snimka izvedenog stanja, skica izmjene, prijavni list za katastar i zemljišnu knjigu s odlukom o nerazvrstanim cestama i očitovanjem upravitelja nerazvrstanih cesta – Planinarski dom PD Bundek.

Murs-ekomu d.o.o. – daje se suglasnost na dopunu cjenika usluga na groblju Mursko Središće, Peklenica – Križovec u cilju korištenja rashladne komore – 200 kuna po danu i ekshumacije posmrtnih ostataka iz jednog na drugo grobno mjesto – 3125 kuna

Zbog potreba udruga i manifestacija, Turistička zajednica grada Mursko Središće kupit će dva kompleta peći s tanjurom promjera minimalno jedan metar s pripadajućom opremom (alfa, gorionik), a udruge će to moći koristiti na način da se jave u Murs-ekom gdje će se predmetna roba skladištiti i izdavati.

Zadužuje se Upravni odjel za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za provođenje postupka jednostavne nabave u svezi potrebe izrade izolacije na objektu u vlasništvu Grada Mursko Središće – NK Rudar.

 

Ostavi komentar