Gradonačelnik Murskog Središća priredio prijem za obrtnike koji obilježavaju 20 godina rada

obrtnici ms
Dražen Srša, Damir Cilar, Monika Jalšovec i gradonačelnik Dražen Srpak

Obrtnička komora Međimurske županije nedavno je obilježila 25 godina djelovanja. Na svečanosti obilježavanja dodijeljena su priznanja obrtnicima koji obilježavaju dvadeset godina rada, među njima i obrtnici s područja Murskog Središća: To su  Damir Cilar iz Murskog Središća i Dražen Srša iz Peklenice. Za izniman doprinos u promidžbi, poticanju i unapređenju obrtništva i obrtničkog komorskog sustava diplomu je primila Monika Jalšovec iz Štrukovca.

Gradonačelnik Dražen Srpak je u subotu 14. prosinca održao prijem za nagrađene obrtnike i istaknuo: -Primiti priznanje za dvadeset godina djelovanja i diplomu za izniman doprinos u unapređenju obrtništva je znak vašeg zalaganja , vašeg truda, znak kolika je važnost obrtnika i vaš doprinos gospodarskom razvitku. Želim vam puno uspjeha u 2020. godini.

Grad Mursko Središće se zalaže za poticaj obrtništva već u ranijoj dobi te se svake godine uključuje u natječaj Obrtničke komore Čakovec i sufinancira učenike deficitarnih zanimanja s područja grada Mursko Središće sa 300 kuna.

Početkom godine za obrtnike, poduzetnike, gospodarstvenike i OPG-eve s područja grada organizira se susret gdje se im prezentiraju mjere i mogućnosti razvoja njihovih poduzeća kroz nacionalne programe i EU fondove.

Ostavi komentar