Grad Čakovec bez klizanja ove zime, razlog niti jedna zaprimljena ponuda?

Grad Čakovec je početkom studenoga na svojim mrežnim stranicama objavio Javni interes za postavljanje klizališta u jezeru podno zidina Starog grada u Čakovcu. Zainteresirani su se sa svojim ponudama mogli javiti do 20. studenoga, no nije zaprimljena niti jedna ponuda.

Za razliku od protekle dvije godine, Čakovčani i svi posjetitelji Adventa u gradu Zrinskih neće moći uživati u klizalištu postavljenom u središtu grada. Činjenica da je klizalište protekle dvije sezone bilo vrlo dobro posjećeno, na žalost nije potaknula interes kod starih ili novih zakupljivača prostora. Dosadašnja lokacija na Trgu Republike zbog tehničkih razloga promijenjena je u onu u Perivoju Zrinskih, točnije u većem jezeru Starog grada. Niti nova lokacija nije potaknula potencijalne organizatore da ove godine klizalište postave u našem gradu.

U razloge neiskazivanja interesa za postavljanje klizališta nećemo ulaziti, no vodeći se tom činjenicom odlučili smo preispitati mogućnosti kupnje potrebne opreme, nove ili rabljene, kako bi sljedeće godine klizalište sami organizirali, poručili su iz Grada Čakovca.

Ostavi komentar