U Gornjem Kraljevcu je ljude lako okupiti samo treba nešto organizirati

Gornji Kraljevec
Seoske igre okupile su mještane na druženje

Ljude u Gornjem Kraljevcu je lako okupiti, samo je potrebno nešto organizirati, kazala je Milena Granatir, zamjenica načelnika Općine Vratišinec i mještanka Gornjeg Kraljevca. Tako ih ni promjenjivo vrijeme nije odvratilo od druženja povodom Dana općine Vratišinec i održavanja Seoskih igara u nedjelju s početkom oko 16 sati na igralištu NK Napredak.

Za natjecanje se prijavilo šest ekipa djece iz mjesnog DVD-a, od toga pet iz Gornjeg Kraljevca, a jedna ekipa djece i iz  Vratišinca. Uz djecu za igre su se prijavile i tri ekipe odraslih; dvije ekipe iz redova DVD-a Gornji Kraljevec i jedna ekipa Udruge mladih Gornji Kraljevec. Za natjecanje su pripremljene sljedeće discipline: vožnja biciklom – slalom, vođenje loptice – slalom, graničari, skakanje u vreći – trčanje, bacanje kamena s ramena i povlačenje užeta. U svakoj ekipi je po pet članova.

Oni koji na Seoske igre nisu došli radi natjecanja već radi druženja, osim što su navijali za svoje ekipe uživali su pod nadstrešnicom u besplatnom piću, a kuhao se i bograč te pripremala živa glazba da druženje bude veselije. Ovakva druženja su pun pogodak za mjesto, a odvijaju se na nogometnom igralištu, kroz aktivnosti DVD-a ili kulturno umjetničke programe u Društvenom domu kroz aktivnosti Društva žena Gornji Kraljevec, kazala je Milena Granatir zamjenica načelnika Općine Vratišinec. Seoske igre u nedjelju uz Dan Općine Vratišinec organizirao je NK Napredak Gornji Kraljevec.

 

Ostavi komentar