GLASAJTE za najljepšu: Ususret 28. izboru za Miss Hrvatske predstavljamo sve finalistice!

Lana Brkić, Estela Perkov, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković
Lana Brkić, Estela Perkov, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković

Ususret 28. izboru za Miss Hrvatske predstavljamo sve finalistice od kojih će jedna dobiti krunu i priliku da nas predstavi na izboru za Miss svijeta. Ovogodišnji izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta održat će se 31. kolovoza u predivnom Malom Lošinju.

Glorija Mudrovčić, Katarina Mamić, Maria Rogić, Rea Rebeca Plišić, Tea Pavičić
Glorija Mudrovčić, Katarina Mamić, Maria Rogić, Rea Rebeca Plišić, Tea Pavičić

Za točno deset dana Hrvatska će dobiti novu Miss Hrvatske. Za titulu najljepše Hrvatice na 28. izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati na trgu u predivnom Malom Lošinju, bori se 14 djevojaka iz različitih županija.Glorija Mudrovčić predstavlja Ličko-senjsku županiju, baš kao i njezina prva pratilja Katarina Mamić. Glorija dolazi iz Otočca, a studira diplomaciju i međunarodne odnose te je aktivna članica društva za Ujedinjene narode. U budućnosti mašta o životu u inozemstvu. Katarina Mamić je studentica novinarstva, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Da joj se posreći na lotu, zgoditak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila. Maria Rogić dolazi iz Zagreba, voli crtanje i sport, naročito atletiku. U budućnosti se vidi u svijetu mode. Predstavnica Primorsko-goranske županije je Rea Rebecca Plišić. Studentica iz Rijeke obožava životinje i mašta o otvaranju azila za životinje. Od slobodnih aktivnosti preferira ribolov u koji se zaljubila još kao djevojčica. Tea Pavičić iz Slavonskog Broda po struci je ekološki tehničar. Svira klavir i pjeva, a uči i francuski jezik. Veliki bonus su joj i kućanski poslovi.

‘Opasna’ miss Korčulanka Lara Brkić jedna je od ‘najopasnijih’ finalistica ovogodišnjeg izbora. Zanosna plavuša obožava sport, a posebno kik-boks. Boje Šibensko-kninske županije brani Estela Perkov iz Primoštena. Estela obožava trčanje. Inače, strast su joj i jezici, a osim engleskog, odlično barata i ruskim.Vukovarka Vanja Beronja studentica je Prehrambeno-tehnološkog fakulteta. Pauze od predavanja najradije provodi vozeći bicikl uz Dunav. Predstavnica Međimurja je Esmeralda Slaviček. 21-godišnja studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dolazi iz Preloga. Govori tri strana jezika: engleski, njemački i talijanski. Nakon što diplomira psihologiju, namjerava ostati u Hrvatskoj pomagati svojim sugrađanima. Velike humanitarke Za pomoć je uvijek spremna i Tina Ković koja na izboru predstavlja Zadarsku županiju. Ona rado podržava lokalne humanitarne projekte, hobi joj je balet, a osim plesa privlače je gluma i pjevanje.

Mateja Bilješković, Helena Ćatić, Iva Mijolović, Sara Siladji
Mateja Bilješković, Helena Ćatić, Iva Mijolović, Sara Siladji

Iz Požege dolazi Mateja Bilješković. Studira odgojne i obrazovne znanosti, govori engleski i njemački jezik. Slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima, a često svoj doprinos zajednici daje i uključivanjem u humanitarne projekte. Miss Sisačko-moslavačke županije je Helena Čatić. Dolazi iz Hrvatske Kostajnice i za sebe kaže da je velika avanturistica. Članica je školskog volonterskog kluba. Iz mjesta Poličnika nedaleko od Zadra dolazi Iva Mijolović. Po struci je hotelijersko-turistička tehničarka, a osim turizma, privlači je i sport, naročito atletika kojom se i sama bavi. Svoj idealni ljetni odmor zamišlja uz rafting i spavanje u šatoru. Miss Zagrebačke županije Sara Siladji najmlađa je natjecateljica ovogodišnjeg izbora. 17-godišnja Sara dolazi iz Vrbovca i bavi se modelingom. Iako se to ne vidi na njezinoj liniji, Sara obožava jesti, ali i kuhati te priznaje da bi voljela ukrasti i usvojiti još koji recept svoje bake. (Foto: Boris Mataković)

Za međimursku kandidatkinju Esmeraldu Slaviček možete glasati u anketi OVDJE!

Ostavi komentar