FOTO: Uspješno odrađeni prvi treninzi u novom prostoru Fitness studija Ivane Posavec

Trenerica Ivana Posavec i marljivi vježbači
Trenerica Ivana Posavec i marljivi vježbači

Uporni i marljivi vježbači i vježbačice trenerice Ivane Posavec danas su isprobali novi prostor Fitness studija Fit Life. Posljednjih pet godina vježbalo se u prostorijama Aurore, dok je nova lokacija Buzovečka 71 u Čakovcu. Nove sprave, vježbe te grupni treninzi počeli su već od jutra, a najviše ih se okupilo u popodnevnim satima. Ivana Posavec već sedam godina intenzivno promiče zdrav način života te provodi razne edukacije u području fitnessa.

Ivana Posavec
Ivana Posavec

Povodom preseljenja i otvorenja novog fitness studija, Ivana Posavec pripremila je Dane otvorenih vrata koji će trajati ovaj vikend, od petka do nedjelje, a zainteresirani će moći isprobati besplatne treninge i ostvariti dodatne popuste.Bez obzira jeste li već postojeći član fitnessa ili tek planirate upis, pravo na 20 % popusta imaju svi bez obzira radi li se o grupnom ili individualnom treningu.

Kao i do sada, Fitness studio FitLife u ponudi će imati pilates, funkcionalni trening, trx, fat burning i ples na šipci te open gym mogućnost samostalnog treniranja pomoću vlastitog tijela na spravama poput bicikla. Novi prostor sastoji se od prostrane dvorane u kojoj je omogućeno sve za pravilan i funkcionalan trening.

Fitness suradnica Dunja Pahor
Fitness suradnica Dunja Pahor

-Kod Ivane treniram intenzivno godinu dana po četiri do pet puta na tjedan. Član sam postao preko prijateljice i svakim danom se osjećam bolje, zdravije i fizički jače, rekao je marljivi vježbač Danijel Jambrović.

Prostor ima 200 metara kvadratnih, girije, bučice, šipke, medicinke, pilates lopte i svu opremu koja vježbačima omogućuje najbolju razinu treninga. Uz sve to, Ivana nije sama. Ima podršku mlade trenerice Dunje Pahar koja provodi svakodnevne funkcionalne treninge a Ivana joj je najbolja mentorica.

-Rekviziti i oprema su tu, a na vježbačima i vježbačima je da iskoriste svu svoju energiju i budu zadovoljni sa sobom, jer uz zdrav i aktivan život zagarantiran je uspjeh, poručuje za kraj Ivana.FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar