FOTO: U atriju Starog grada otvoren Restoran Stari Grad!

Restoran Stari Grad Čakovec – Međimurska priča koja spaja domaće, lokalno i moderno.

Restoran Stari Grad smješten je u atriju palače ”Zrinski” Čakovec. Restoran spaja povijesno i moderno, a ponuda jela je vrhunska. Cilj je gostima ponudi izbor najboljih delicija za koje koriste lokalne i zdrave proizvode. Njihova priča je isključivo domaća, međimurska, jer sve što mogu, rade i proizvode sami.

Kod njih možete kušati domaću tjesteninu svih vrsta, isprobati lokalna piva, vina i likere, a suradnja s lokalnim OPG proizvođačima osigurala je konstantno svježe i domaće namirnice.

Svakodnevno je na meniju svježa riba, a ako niste ljubitelj ribe, za vas pripremaju vrhunske mesne delicije. Iz istih posebno ističu odležane steak-ove čiji proces suhog dozrijevanja mesa rade sami u vlastitom “dry ager” hladnjaku koji pomaže steak-u da razvije okus, ali ga i čini znatno nježnijim nego što bi bio potpuno svjež.

Gurmani ove delicije imaju čak mogućnost rezervirati, vidjeti i odabrati svoj komad mesa u kojem će s vremenom uživati i konzumirati ga kad požele.

Svakodnevno za vas pripremaju dnevni “brunch”, koji će vas okrijepiti i osviježiti tokom radnog dana.

Restoran Stari grad idealno je mjesto za poslovne sastanke, obiteljske ručkove, dnevni “brunch” ili za romantične večere.

Također, u Restoranu Stari Grad možete održati poslovnu konferenciju jer su za vas osigurali potpuno odvojen prostor. Također, razne proslave također možete organizirati kod njih, a oni će se pobrinuti za maksimalnu intimu. Želite li pojesti samo desert i popiti kavu, dobrodošli ste, jer pripremaju izvrsne domaće slastice, a izdvajaju međimursku gibanicu i međimursku kavu.

Dođite u Restoran Stari Grad i budite dio međimurske priče.

Restoran Stari Grad Čakovec

Trg Republike 5, Čakovec

40 000 Čakovec

T: +385 40 341-099

E: [email protected]

W: http://www.stari-grad.com

Ostavi komentar