FOTO: Proslavljena 10. godišnjica caffe bara Kult u Štrigovi

Omiljeno okupljalište mnogih Štrigovčanaca caffe bar Kult proslavio je jučer, 14. srpnja, deset godina postojanja.

Uz prijatelje, poslovne partnere i vjerne goste obitelj Knezić iz Štrigove proslavila je sinoć deset godina uspješnog rada svojeg lokala.

Damir Knezić, vlasnik caffe bara Kult, ugostiteljstvom se bavi punih 36 godina. – Inače sam po struci inženjer prometa, ali pošto je u ugostiteljstvu tada bila veća zarada počeo sam raditi kao konobar i na kraju ostao u ovome do kraja.- kazao je Damir Knezić.

S njim u lokalu radi supruga Dragica te tri djelatnice Laura Košak, Sofija Balažić i Alenka Tomašić, a po potrebi u pomoć uskaču kćerke Anja i Ivana te zet Denis. Obitelj Knezić uložila je mnogo truda u svoj rad pa su njihovu kvalitetu i uslužnost prepoznali mještani i gosti iz okolice koji u Kult uvijek rado navraćaju. Jučerašnja proslava bila je prilika da počaste svoje vjerne goste.

Veselja, smijeha, pjesme i dobre volje nije nedostajalo. Za izvrstan štimung bio je zadužen tamburaški sastav Zrin u čijem su sastavu: Mario Goričanec, Marko Mikulaj, Matija Turk, Nikola Kraljić, Radovan Goričanec i Andrija Goričanec. Dečki gaje ljubav prema glazbi i tamburi od malih nogu, a u ovom sastavu djeluju od sredine 2014. godine.

Uz poznate hrvatske hitove Zrina fešta je u caffe baru Kult potrajala do dugo u noć, a kakva je točno bila uvjerite se sami kroz našu fotogaleriju.

FOTO: sh

Zrin

Ostavi komentar