Roko Babić, Antonia Ružić i Ervin Nedeljko nižu odlične teniske rezultate

Mladi tenisači Punčeca nižu odlične rezultate.

Roko Babić do polufinala

U Zagrebu je u organizaciji TK Ponikve održan turnir za dječake i djevojčice do 12 godina. Vrlo dobar rezultat na turniru ostvario je Babić Roko, član TK Franjo Punčec, plasmanom u polufinale turnira gdje je zaustavljen od Nazara Oliynykova, člana TK Ponikve rezultatom 2:6 7:6 6:4. Do polufinala Roko je bio bolji od Jakova Prgometa (TK I Team) 6:0 6:0 i Matije Bulovića (TK Rally) 6:4 6:0.

Ervin Nedeljko na korak do naslova

U organizaciji Teniskog kluba Koprivnica održan je Memorijal Braće Friedrich, tradicionalni turnir za juniore i juniorke do 16 godina. Na turniru je nastupio član čakovečkog Punčeca Ervin Nedeljko.

U prvom kolu bio je bolji od Frana Maletića (TK Koprivnica) 6:0 6:1, u drugom od prvog nositelja turnira Andre Kranjčevića (TK Opatija) 6:2 6:3, a u polufinalu od Dominika Zorovića (TK Kvarner) 5:7 6:3 6:1. U finalnom susretu poražen je od drugog nositelja Zadranina Marina Jamnickog rezultatom 6:4 6:0.

Još jedno polufinale za Roka Babića

Roko Babić plasirao se u polufinale Vindi kupa, tradicionalnog turnira za dječake i djevojčice do 12 godina održanog u organizaciji TK Varteks Varaždin.

Nakon prolaska kvalifikacija u grupama koje su igrali svi natjecatelji, Roko se plasirao u glavni turnir. U prvom kolu pobijedio je Martina Pupića (HTK Zagreb) 6:0 6:2, da bi u polufinalu bolji od njega bio Denis Adlašić (TK Varaždin 1181) 6:2 1:6 6:2.

U konkurenciji parova Roko je osvojio turnir. Nastupio je sa sinom Gorana Ivaniševića, Emanuelom.

Odlična Antonia Ružić

Na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe za juniore i juniorke do 16 godina održanom u Ptuju Antonia Ružić plasirala se u finale turnira.

Iako četrnaestogodišnjakinja Antonia se ravnopravno nosila sa starijim suparnicama. U prvom kolu kao druga nositeljica bila je slobodna, u drugom bila bolja od slovenske igračice Mie Kukovič 6:0 6:0, u trećem bila bolja od Mađarice Anne Punyi 6:1 6:3. U četvrtfinalnom susretu Antonia je pobijedila Emu Bolebruchovu iz Slovačke 6:2 4:6 6:3, a u polufinalu Mađaricu Keresztes 6:2 6:0.

U finalnom susretu bolja od nje bila je hrvatska igračica Tara Wurth rezultatom 6:2 6:4.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE