FOTO: Legendarni Alen Slavica zapalio publiku u Pribislavcu

Tvrtka Tremak šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Da ovaj karlovački slavuj s američkom adresom i danas zna što voli hrvatska ali i međimurska publika, potvrdio je u subotu svojim koncertom u Pribislavcu. 

U pratnji grupe Sigma i uz jedinstveni ambijent sportskog aerodroma Čakovec podsjetio je na hitove kojih se svi rado sjećamo, poput “Dao sam ti dušu”, “Neke cure starije”, “S tobom našao sam sreću”, “Bolestan sam seko moja”, na suradnje s Đorđem Novkovićem, Đelom Jusićem, Oliverom Dragojevićem, Žerom iz Crvene Jabuke i druge. 

Alen Slavica (54) obilježio je djetinjstva i mladosti mnogih djevojaka i mladića tijekom vrhunca svoje karijere u osamdesetim godinama. Iako je od tada prošlo 40 godina od njegovog prvog izdanog albuma i dan danas svojim najvećim hitovima mnoge vraća u ona dobra stara vremena o kojima često piše ali i pjeva… 

Publika je pjevala u isti glas sa Slavicom, željna njegova glasa uživo i jedinstvene scenske karizme. 

Alenov najveći hit i danas je pjesma “Dao sam ti dušu”, koju je snimio 1989. godine. Za nju kaže da je poput osobne karte. – Bila je to daleko najslušanija pjesma uz koju su se mnogi parovi upoznali i zaljubili. I danas me često zovu da je otpjevam za prvi ples. Drago mi je da je i u Međimurju publika tražila da je još jednom otpjevam – kaže Slavica. 

Svakako je zapažena i pjesma “Novi sunčan dan” čiji spot je snimljen u Pribislavcu u suradnji sa brendom modularnih kuća Trex. Besplatni koncert Alena Slavice ujedno je bio organiziran povodom Dana otvorenih vrata Trex modularnih kuća koju je danas razgledalo nekoliko tisuća posjetitelja iz ovog dijela Europe. S poštovanjem! 

Ostavi komentar