FOTO: Radno i veselo ljeto Udruge Međimurski slatkiši

Iako je počelo ljeto, Udruga Međimurski slatkiši nije otišla na odmor već radi punom parom.

Od 17. lipnja do 19. lipnja organizirali su Školu plivanja za naše najmlađe, a oni malo veći slatkiši učili su napredne tehnike plivanja pod stručnim vodstvom trenera. Dok su djeca uživala na bazenima za roditelje je bila organizirana ugljikohidratna radionica. Grad Čakovec bio je pokrovitelj ovog projekta kojemu se i ovog puta zahvaljuju.

Nakon škole plivanja krenuli su na avanturu po Međimurju.

30. lipnja sudjelovali su na malonogometnom turniru Tikva Open u organizaciji NK Sloboda Mihovljan. Ekipa Međimurski slatkiši U8 osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji. Male sudionike turnira opskrbili su ledeni smoothima i finim palačinkama.

3. srpnja u sklopu Ljetnog paviljona mašte u Mursko Središću uz stručnu pomoć medicinsko brata Filipa Sanjkovića mjerili su šećer i radili smoothie za djecu. Bilo je zabavno i veselo.

6.srpnja u sklopu utrke Mala Subotica pridružili su se organizatorima u opskrbi trkača svježim zdravim pićem. Mjerili su šećer i dijelili promotivne letke.

Udruga je ove godine u 6.mjesecu napunila 3 godine rada.

– Trudimo se svake godine biti bolji i uspješniji. Samo zajedničkim radom i trudom možemo doći do cilja. Proslavili smo rođendan ove godine na malo drugačiji način dvodnevnim izletom Rafting na Mrežnici, izletom u Gardaland i Sportskim igrama u Međimurju u 8.mjesecu gdje će ugostiti djecu oboljelu od dijabetesa i njihove obitelji iz cijele Hrvatske.

Zahvaljujemo svima koji podržavaju rad naše udruge, a mi ćemo i dalje diljem Međimurja širiti svjesnost o dijabetesu i educirati sumještane. Zajedno smo jači! Ispunjenje dječjih želja i osmijeh na njihovom licu naš je cilj koji se nadamo da smo ispunili, poručili su iz udruge.

Slike govore više od riječi.

Ostavi komentar