Prošlo je nepunih mjesec dana od kada je Grad Mursko Središće uredio javni WC na nekadašnjoj autobusnoj stanici. Cijena radova na uređenju javnog WC-a bila je 78.744,86 kuna, a radovi su uključivali promjenu kompletne instalacije vode i kanalizacije vanjske i unutarnje, zamjena keramike i sanitarija. Montirane su slavine na potisak. Ugrađen je električni bojler za toplu vodu, promijenjena je rasvjeta koja radi na senzor i vrata na električno zaključavanje.

U zadnjoj rečenici tog teksta na portalu i tiskanom izdanju Međimurskih novina napisali smo: -Budući da je u uređenje javnog WC-a utrošeno puno novaca, bilo bi lijepo da se svi građani prema ovom javnom prostoru odnose s poštovanjem, a ne da ga odmah devastiraju ili unerede. Međutim nismo morali dugo čekati da se to dogodi.

Javni WC na nekadašnjem autobusnom kolodvoru u Murskom Središću ubrzo nakon uređenja uneređen je na naprizemniji mogući način, nedostojan ljudskog ponašanja. Netko je svoje otpatke ostavio posvuda od pipe do pločica na zidovima.

U međuvremenu ponovno je zablistao, a više o ovoj temi donosimo u tiskanom izdanju Međimurskih novina u petak, 12. travnja.

Ostavi komentar