2.8 C
Čakovec
Srijeda, 1 veljače, 2023

Evo kome je kolegij gradonačelnika Mursko Središće odobrio potpore i donacije

Kolegij gradonačelnika Murskog Središća donio je niz zaključaka vezanih uz odobravanje donacija i pomoći.

U nastavku pročitajte tko je koliko i žašto dobio iz gradskog proračuna:

Temeljem podnesene zamolbe odobrava se sufinanciranje poludnevnog boravka djeteta u Dnevnom boravku djece Dr. Antun Bogan Čakovec u iznosu od 700 kuna mjesečno i to do 31.12. ove godine.

Školi nogometa Rudar Mursko Središće odobrava se pokroviteljstvo za odlazak na međunarodni turnir Crikvenica Cup 2022. na način da će se financirati jedan autobus za prijevoz djece.

Stanku Tuksaru iz Murskog Središća odobrava se isplata novčane pomoći u iznosu od 800 kuna za sudjelovanje na međunarodnoj ultramaratonskoj utrkci u slovenskom gradu Kranju.

Kajak-kanu klubu Mura Mursko Središće odobrava se isplata tekuće donacije u iznosu od 3.000 kuna i kapitalne donacije u iznosu od 7.000 kuna za provedbu projekta “Promicanje sportova na vodi u sportske, rekreativne i turističke svrhe” koji će se održati u sklopu manifestacije Ljeto uz Muru 2022.

Odbojkaškom klub Plavi Peklenica, temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa udruga, odobrava se isplata tekuće donacije u iznosu od 10.000 kuna za podmirivanje dospijelih troškova.

.SRD Verk Križovec, temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa udruga, odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 2.000 kuna za kupnju hladnjaka.

Temeljem Zakona o elektroničkim medijima zadužuju se pročelnik Ureda grada i pročelnik Upravnog odjela za financiranje, proračun, društvene djelatnosti i socijalnu skrb za raskidanje postojećih ugovora s nakladnicima elektroničkih medija te za raspisivanje natječaja za takvu vrstu usluga ograničeno isključivo na područje Međimurske županije. Postojeći ugovori vrijede do okončanja natječaja i sklapanja ugovora. Za 2023. godinu natječaj će se raspisati do kraja ove godine.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,689SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE