DAN VATROGASACA: Svečana proslava 130. obljetnice DVD-a Goričan

DVD Goričan
DVD Goričan

Dobrovoljno vatrogasno društvo Goričan svečano obilježava 130. obljetnicu rada, a proslava će se održati 4. i 5. svibnja u Goričanu. Na dan zaštitnika vatrogasaca Sv. Florijana, 4. svibnja u 17 sati bit će Sveta misa za sve vatrogasce, a u 19 sati održat će se svečana sjednica Društva.

U subotu 5. svibnja u 16 sati kreće svečani mimohod od nogometnog igrališta NK Trnave do Doma kulture gdje će se u 17 sati održati svečana proslava. Glavna vijest za vatrogasce i mještane Goričana, da je DVD Goričan uz pomoć općine Goričan nabavilo novo kombi vozilo marke „Opel vivaro“. Primopredaja i posvećenje vozila bit će u subotu nakon službenog dijela koji će se održati u Domu kulture.

Očekuje se oko tristotinjak sudionika, te će se proslava održati u Domu Kulture i ispod šatora ispred Doma kulture. Za sve mještane Goričana i goste koji će biti ispod šatora općina Goričan pripremila je besplatni bograč i jedno piće. Nakon svečanog dijela u zabavnom programu sve prisutne zabavljati će grupa „Noćna smjena“.

 

Ostavi komentar