Casa Latina ove subote slavi 7.rođendan uz svirku Komedije i odličnu zabavu!

casa latina rođendan

Casa Latina ove subote, 12.listopada, slavi svoj 7.rođendan.

Na rođendanskoj fešti prisustvovat će live band Komedija, i to po prvi puta u acoustic varijanti!

Fešta počinje u 21h pa sve do 03h – red cuge, red đuske, red papice, red cuge.

O KOMEDIJI:

Kultni čakovečki bend KOMEDIJA sad već davne 2010. objavio je prvi album i to za, ni manje ni više nego – Dallas records. Ovaj “major label” prepoznao ih je u zagrebačkom Sax-u, kad im je nakon svirke prišla tadašnja menadžerica i ponudila sastanak s izvršnim direktorom velike izdavačke kuće. Nekoliko mjeseci poslije dečki su potpisali ugovor na čak 5 albuma, što je do danas ostao nenadmašen rezultat. Komedija ovaj rekord drži na području Čakovca i Međimurja kao jedini bend s tako primamljivim ugovorom, a čini se da će tako i ostati, budući da su se vremena od tad promijenila, pa takvi veliki ugovori više nisu od interesa izdavačkim kućama.

Ne samo u svijetu diskografa, vremena su se promijenila i u svijetu žive glazbe, pa su tako klubove i pozornice preuzeli mahom “cover” bendovi, bili oni električne ili tamburaške prirode, dok su inovativni i originalni autorski proizvodi poput Komedije, ostali sami, prepušteni vlastitom zalaganju i borbi za svoj komadić pozornice. Kako je frontmen benda Igor Baksa odselio u Zagreb, bilo je nemoguće održati redovite svirke i probe, pa su tako planovi o budućnosti benda morali biti stavljeni na čekanje. Mnogi su već pomislili da se bend raspao, ali usprkos svemu, Komedija i dalje svira. Mnogo rjeđe nego prije, što je i razlog više da ih pogledate čim se ukaže najbliža prilika. Kako sami izjavljuju – sviraju samo kad ih zovu, a kad stanu na pozornicu uživaju više nego ikad.

Brojne nagrade, video-spotovi, radijski hitovi, neiscrpna klupska energija i britki tekstovi, ono je što je ovaj bend učinilo velikim, a kakve sve to zajedno ima veze s Međimurjem, to znaju samo posjetitelji Komedijine razuzdane svirke.

Vidimo se sutra u Casa Latini!

Ostavi komentar