Beerfest u Pivovari Lepi Dečki ovog vikenda: U subotu dolazi neponovljivi Psihomodo Pop!

Beerfest u Pivovari Lepi Dečki povodom nijihovog 5. rođendana održat će se od petka 13. do nedjelje 15. svibnja. Zapišite datume za najveći i najbolji međunarodni Beerfest u široj okolici u Mihovljanu, u dvorištu Pivovare.
U petak, nedjelju i subotu do 16 sati na Beerfest možete uz besplatni ulaz.
U subotu od 10 do 16 sati očekuje vas Jeden grunt festival, a od 18 do 02 sata neponovljiv koncert Psihomodo Pop-a uz cijenu ulaznice od 70kn.

Uz neograničene količine piva, moći ćete pojesti burgere i pulled pork iz Smokeraja.

Evo programa:
  • petak 13.05. od 16 do 02 sati -besplatan upad
Internacionalni Beerfest (5 pivovara, 4 benda, DJ)
  • subota 14.05. od 10 do 16 sati – besplatan upad
Jeden grunt – festival OPG-ova OPG Zadravec, OPG Dominić, OPG Hunjadi, OPG Sarač, Holera d.o.o. i OPG Hranjec Magdalena
18-02 koncert Psihomodo Pop – ulaz 70kn
  • nedjelja 15.05. od 14 do 22 sati – soft beerfest DJ + pivske igre

Predstavit će se sljedeće pivovare:

Reset Brewery – Styrian NEIPA
Dogma Brewery – DDH cold APA
Sofia Electric Brewing – Hoppy Pils
Reketye Brewing Co. – Cherry Sour Berliner Weisse
Maskeron – NZ WC IPA

Pročitajte priču Pivovare Lepi Dečki:

05. svibnja 2017. godine skuhano je prvo pivo iz Lepi Dečki kuhinje i to na vlastitoj opremi te je upravo zato to datum koji dečki obilježavaju kao službeni rođendan zadnjih godina.

Oprema je od toga mnogo puta poboljšavana, čak četiri puta proširena, tako da su Dečki sad došli na respektabilnu brojku od 60.000 litara piva mjesečno koje izbacuju iz svog novog prostora u Mihovljanskoj, ispod groblja u Čakovcu, u koji su uselili u pandemijskoj 2020.

Pivovaru će tokom ljeta ponovno proširiti te uz novu automatsku punionicu limenki s nitro dozatorom krenuti u novu priču s izvozom i ne gaziranim pićima. Uz prostor su uredili i svoj Pub s uvijek dostupnih 10 svježih piva na točionicima i opremili Smokeraj gdje proizvode pulled pork, dimljene burgere i vlastite kobasice.

Nemojmo zaboraviti i njihovu destileriju FreeSpirit koja nas je osvojila nevjerojatnim Ginom, a krajem ttavnja lansira prvi međimurski pelinkovac.

U tih 5 godina skuhalo se preko 30 stilova piva, odradilo desetak suradnji s pivovarama iz okolice i šire, pa je tako došlo i do ideje da se petica proslavi s pet kolaboracija kuhanih s prijateljskim pivovarama iz okolnih zemalja.

 

Ostavi komentar