Novi događaj na Urbanovom: Pjenušavi doručak na Mađerkinom bregu!

Kao uvod u drugi dan Festivala pušipela, 14. svibnja od 9:00 do 12:00 sati na Mađerkinom bregu održat će se Pjenušavi doručak u vinogradu. 

U subotu, 14.5.2022. (9-12h) održat će se prvi Pjenušavi međimurski doručak, na atraktivnoj lokaciji vidikovca MAĐERKIN BREG.
Projekt PJENUŠAVI DORUČAK U VINOGRADU je nastao 2020. prema ideji Marije Vukelić, direktorice Salona pjenušavih vina Zagreb, a Međimurski se događa prvi put – u sklopu Urbanova, u suradnji s TZ MEĐIMURSkE ŽUPANIJE.
Ugodno druženje uz međimurske mjehuriće i domaće proizvode lokalnih OPG-ova, trajat će od 9h do 12, kada će se gosti preseliti na vinski festival URBANOVO.
Osim pjenušavih vina, koja će se točiti na početku događanja, na programu je, oko 11h30, »En primeur MEĐIMURJE“ – premijera jednog novog vina nazočnih vinarija: Štampar, Hažić, Cmrečnjak, DK vinarija, Kerman, Novak, Banfi-Novak, Jakopić, Tomšić.
Nakon doručka, gostima Pjenušavog doručka preporuča se da ostanu na Urbanovom ali i na destinaciji, prespavaju i provedu čaroban proljetni vikend u Međimurju.
Cijena doručka: 150kn
Povratna kaucija za čašu: 20kn

Svoj dolazak potvrdite na [email protected] ili +385 91 2767058.

 

Ostavi komentar