ANKETA pod vurom: Pred nama je produženi vikend, neki će raditi, drugi na more!

Lipanj donosi dva praznika, jedan blagdan i jednu prekrasnu priliku za spajanje. Dan antifašističke borbe gubimo zbog subote, ali Tijelovo 20. lipnja pada na četvrtak. Kako već u utorak 25. lipnja slavimo Dan državnosti, uz dva dana godišnjeg moguće je napraviti spajalicu dugu šest dana. Pitali smo naše građane hoće li iskoristiti ovaj produženi vikend. Većina planira zapičiti na more, dok drugi ipak moraju ostati doma i raditi.

Tomislav Tarnaj, Štrigova – Jesmo uspjeli smo si spojiti. Na godišnjem smo od 19. lipnja do 1. srpnja. To još zahvaća i stari godišnji i malo novog. Supruga i ja pičimo na more.

Manuela Novak, Šenkovec – Jako teško, radim bolnici pa ne mogu ništa spajati. Radimo i blagdane, tako to ide. Nema produženih praznika za većinu nas.

Vlasta Škrobar, Čakovec – Jesam, počeli su školski praznici. Požurili smo se napraviti ono što moramo od administracije, sad bude malo pauza, a onda nastavak rada.

Augustin Mlinarić, Strahoninec – Ne radim inače, u mirovini sam. Supruga radi, ali niti ona ne može na ove produžene praznike. Kolegice su spojile, a netko mora raditi. Bit će radno.

Petra Mesarić, Mala Subotica – Ništa ne spajam. Za praznike sam doma, ali sam nova na poslu pa ostajem raditi ove ostale dane. Ništa od mojeg produženog vikenda.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar