Dobar rad dolazi na naplatu: Zrinski pun reprezentativki

Ženski rukometni klub Zrinski osnovan je osnivačkoj skupštini 1. kolovoza 2008. godine, a od tada klub ostvaruje odlične rezultate.

U mlađe dobnim kategorijama osvojena su sva državna prvenstva za djevojčice 94., 96. i 98. godišta. Slični uspjesi ponavljaju se i na međunarodnoj sceni, a 2008. osvojen je najveći turnir za mlade “Partille“ Cup u Švedskoj gdje se svake godine za naslov bore 38 najboljih ekipa iz svijeta.

Odličan 13 – godišnji rad u klubu svakodnevno ispliva na površinu, a u prilog tome idu reprezentativni pozivi.

Poznato je da su Stela i Paula Posavec te Nikolina Zadravec upravo potekle i čakovečkog prvoligaša. Klub je nakon njih dobio nasljednice u svim reprezentativnim vrstama.

U najnovijem sazivu kadetske reprezentacije su Anja Balent i Ana Ugrin, a na pričuvnom popisu je Laura Radek. Dio juniorske reprezentacije su Sara Krizmanić i Hannah Vuljak, a šlag na tortu u reprezenatcijama je Gabriela Gudelj, koja je dobil poziv u seniorsku reprezenatciju te se priključila bivšim Zrinskicama Steli i Pauli Posavec te Nikolini Zadravec.

Odličan poočetak u novu sezonu upisao je seniorski sastav koji se s tri pobjede u četiri odigrane utakmice nalazi pri samom vrhu prvenstvene ljestvice.

Ostavi komentar